prensesinannesi7 Zerrinmesut19 son adet tarihin ne canım Allah’ım kolay kurtarsın sağlıkla kucağimza alalım inşallah
Zerrinmesut19 Mysaa evet kuzum ben Ankara’da yaşıyorum doğum çorumda olacak o yüzden erkenden gün aldık 39. Haftada alınacak bir terslik çıkmazsa inşallah ❤️
linsmea Zerrinmesut19 neden sezeryan olcaksınız, merak ettiğim için soruyorum, biz de 12 ağustos görünüyo ama daha erken gelecek gibi hissediyorum 🥰 şimdilik normal doğum olursa böyle 🌸
Zerrinmesut19 linsmea kuzum benim 2. Hamileliğim İlk doğum sezeryan olduğu İçin mecburen Buda öyle olacak 🫣🥰
Babydoganay Doğum günü hediyem olucak oğlum,10 Agustos ama Dr’nin tahmini bu,normal istiyorum ben.Çatı muayenesi kaçıncı haftada oldunuz?Ve nasıl gün aldınız aydınlatırsanız sevinirim.İlk hamileliğim🙈
Zerrinmesut19 Babydoganay kuzum biz şehir dışında yaşıyoruz doğum memlekette olacak kontrolle gidiyorum doktorumdan gün aldım eliminde ona göre izin alması gerekiyordu ayrıcı ikinci gebeliğim o yüzden 39x haftaya gün aldık🙈
BaLevLat34 Zerrinmesut19 Ben agustos 20 si ama daha gün almadk dr tahmini söylemişti bekliyoruz bakalım sezeryan olacagım ilk hamileliğimden dolayı
Zeyfat17 Zerrinmesut19 var var Ağustos normal doğum olacağı İçin tarih belli değil ama ikinci haftası görünüyor bakalım sağlıkla gelsin bütün minikler 💙🧿
mrs_atalay Benim de 19 Ağustos’ta gözüküyor. Normal istiyorum hayırlısıyla bakalım ne dicek doktorumuz. ☺️
Elif1666 8 Ağustos görünüyor normal doğum istiyorum hepimiz için hayırlısı olsun insaALLAH bu arada ilk gebeliğim :)
Tupbebekile Normali 6 eylul ama sezeryan olacagi icim 25 agustos dedi ikiz oldugu icin erken gelme olasiligda var hayirlisi artik 😊
Denizzeynepelif_22 Bende ağustos inşallah ama dok. Gün vermedi henüz 3. Gebeliğim 2. Sezeryan olacak sat göre 22 ağustos ama büyük ihtimalle ağustos başı olur