Blossoomm EssoSavve yaa 😁 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah 🤲🏻 Rahat bi doğum yaşarsınız ☺️
EssoSavve Blossoomm ayy canım Aminn inşallah rabbim cümlemize hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🤲🏻♥️
Blossoomm Fatmanurvehashas o zaman biraz daha beklemeliyim sanırım bende çok kilo almazsam boşuna büyük almış olamayayım ☺️ Xl felan almayı düşünüyordum neyime güveniyorsam😂
Fatmanurvehashas Blossoomm 70 kiloyla doguma girdim dogumdna sonra 60 oldum l ve m aldim iki tane. L asiri büyük geldi. Bence normalde ne giyiyorsaniz onu alin ama gecelik alacaksaniz dar gelebilir. Pijamalar her turlu esniyo
Blossoomm Nergissi aynen bekleyeceğim bu yazılardan sonra ben çok gazla hemen olsun bitsinciyim sanırım hep acemelik bunlar
nmtock41 Blossoomm inşallah hemen iner göbek yeni doğum yapan arkadaşlarımın 1 hafta da göbekleri gitti ama kilolarla 6 aya yakın uğraştıklarını biliyorum :) bakalım bizim nasıl olacak
mirage333 Blossoomm ilk üyeliklere 75 tl indirim veriyor, birde sürekli kazı kazan, cark falan çıkiyor. Ikisini birlestirip aliyorum kiyafetleri cok ucuza geliyo 😂😂 25 30 tl hamile tisortleri aldım birsüru. Ayrica bebegimin cogu kiyafetinide boyle aldim
Blossoomm mirage333 ya bende yükledim öyle duruyor çok pahalı diye girmiyorum 😂 ama bakrım bundan sonra 🥰
Peperonni Blossoomm Bi yerde okumuştum 5 aylık gibi oluyormuşuz doğumdan sonra 😂 ben o yüzden şimdi aldım lohusa pijamamı m beden 😂😂😂
Peperonni Blossoomm Bu arada dar şeyler asla giyme sıkar seni benim de 13. Haftada eski kıyafetler bel kısmından daralmaya başlamıştı yanı rahatsız ediyordu beni. O zaman tayt almıştım normalde xs giyiyordum taytları m aldım daha rahat oldu belden ayarlamalı zaten Şu an 22. Haftadayım hala giyiyorum taytları rahat oluyor
Blossoomm Peperonni ay evet ben de çok darlanıyorum hep geniş altlara gidiyor elim taytlarım benimde hep küçük beden hamile taytı alcam bende onlar rahatmış galiba
Peperonni Blossoomm Evet canım öyle yap baya karnın çıkıyor çünkü 😂 tayt kesinlikle al çok rahat edersin ben Lcw ve pentiden aldım gayet iyiler memnunum. Bir de mesela beni sıkan evde giydiğim pijamaların lastiklerini kesiyorum 😂😂😂 öyle de rahat giyiyorum. Gece yatarkende gecelik giyiyorum çünkü sıkıyor beni hem kan akışı daha iyi olması gerekiyor bebek için.
Blossoomm Peperonni ay kesme işlemini bende yaptım geçen 🔪😁 çok kurtarıcı oldu bende bakayım onlara hamile taytı şart ilerleyen aylar için göbek iyice çıkınca kesmekte kurtarmaz🤭 teşekkür ediyorum 😘
Peperonni Blossoomm Evet canım çok rahat edersin. Zaten bir anda karnın çıkıyor şu an aynada kendime inanamıyorum 😂😂😂😂