tontonhanim Ayzay ya bende beğeniyordum da burdan bir arkadaş bana bir post açmış ayza isminin anlamıyla ilgili link paylaşmış gerçekse ya anlamı ben ay gibi güzel yüzlü diye biliyordum ama değilmiş 🤭
Mihrimahvuslat tontonhanim efnan ve Reyyan ismide güzel farklı düşünün derim bence bide yüsra ismide çok güzel Kur’anda da geçiyor ☺️
tontonhanim Mihrimahvuslat evet Yüsra ismini her inşirah suresini okumamda ve dinlememde aklımdan geçiriyorum 🥰 diğer isimlerde güzel ya kızlar için isim çok yaa erkeklerde bu kadar değil 😄
Mihrimahvuslat tontonhanim Beyza Burak şahin var bilirsiniz onlar mihra aksa koydu çokta tatlı bir bebiş ☺️
Mihrimahvuslat tontonhanim kalbinizden en çok hangisi geçiyorsa hangi isim sizi mutlu edecekse onu seçin sağlıkla gelsin bebişiniz ☺️🤲🏻
tontonhanim Mihrimahvuslat Mihrimahvuslat teşekkür ederim İnşAllah canım sizinde gönlünüzce olsun herşey 🥰
tontonhanim Mihrimahvuslat İnşAllah hayırlısıyla eder 🙏 hiç üzülmeyin takmayın nasipte varsa olur ve zamanı vardır en ummadık zamanda gelir İnşAllah o zaman da çok yakındır içinizi ferah tutun 🙏🙏
Mihrimahvuslat tontonhanim inşallah duanız içinde Allah razı olsun hayırla sağlıkla gelsin prenses ☺️
tontonhanim Mihrimahvuslat İnşAllah sizden de Allah razı olsun 🤗🤗 daha cinsiyetimiz belli değil ama İnşAllah prenses olur 🥰
gozdeyagci tontonhanim Eşim Beşiltaşlı olduğu için Kartal düşünüyoruz. Sergen de istiyor, ama ona pek sıcak bakmıyorum anlamı sebebiyle :)
Ksks07 tontonhanim suan bende mihra koyacakken vazgeçmek üzereyim herkes koymus anladıgım kadarıyla …