Pineapplee tontonhanim mihra isminde olupta güzel olmaysn bir bebek hiç görmedim 😍😍 bence ismin güzelliğinden
tontonhanim Pineapplee ya hitabı anlamı kuşağa hoş gelişi naipliği çok hoşuma gidiyor zaten ama çok çoğaldı sanki Mihra isimli bebekler bilmiyorum bak böyle dedin de bir duraksadım 😄🙊
Pineapplee tontonhanim bence ismin çokluğuna duyulmasina bakmayin içinize sinmesine kulaga hos gelişine anlamına bakin ❤️❤️
Mehtapca06 tontonhanim anlami güzel ama mesela kız herkese anlaminj tek tek aciklamadigi sürece sürekli kulaga estetik gelmeyecek yani dürüst olmak acisindan 😂
Mehtapca06 tontonhanim simdi venimde Allah nasip ederse kizim olacak bende hala isim bulamadim hep böyle düşünüyorum 😂
tontonhanim Mehtapca06 kız o zaman senin işin zor hepsine böyle ince düşünürden isimsiz bir melek olur seninki 😂
tontonhanim gozdeyagci bu iki isimde çok güzel 😍 hadi hayırlısı olsun bakalım peki erkek olursa ne düşündünüz
Mehtapca06 tontonhanim oğlumun adi aybars onunla da ayni tat da olsun istiyorum anlican işim zor benim 😂
tontonhanim Ayzay ya bende beğeniyordum da burdan bir arkadaş bana bir post açmış ayza isminin anlamıyla ilgili link paylaşmış gerçekse ya anlamı ben ay gibi güzel yüzlü diye biliyordum ama değilmiş 🤭
gozdeyagci tontonhanim Eşim Beşiltaşlı olduğu için Kartal düşünüyoruz. Sergen de istiyor, ama ona pek sıcak bakmıyorum anlamı sebebiyle :)