MrsElifg Gün içinde bebe yağı, tatlı badem yağı, Hindistan cevizi yağı, gece yatarken de lierac kullanıyorum. Göbeğimden dizlere kadar 🤭 umarım yinede çatlağım oluşmaz
Tugbannebebek Ecoli28 onlara güven olmaz, para için hiç kullanmadıkları ürünleri bile kullanıyorım ay şöyle güzel böyle özel diye pazarlıyorlar, inanmıyorum samimiyetlerine. En güzeli doğal olan şeyler, badem yağı, hindistan cevizi yağı vs gibi
ikincicivcivim Rabia344 Tatlı badem yağı aşırı tüylenme yapmıyor mu? Saçı seyrekken kızıma sürmüştüm sıklaştırdı bence yani ondan merak ettim
Rabia344 ikincicivcivim Hayır inanın hiç yapmıyor. Benim yakınlarım benden önce kullandılar 9 ay boyunca asla hiç bir şikayetleri yok tüylenme konusunda.
meriym Tugcesevimli Şöyle ki bio oilin bi başka türlüsü var bir de natural olanı öbür çeşidini doğru bende duymuştum iyi değil içeriği diye ama kullandığım doğal olanını doktor önerisiyle aldım aslında
Evheniserrr Tonya teşekkür ediyorum umarım tel derdimiz çatlak olur ❤️ Hepimiz evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım
Duygu37 Sanırım bu çatlaklar genelde 30 haftadan sonra başlıyor bende bebe yağı acı badem yağı kullanıyorum şimdilik 17 haftalığım şimdi bio oil sipariş verdim ufak kutusunu kullanmıştım nemlendirmesini beğendim gün boyu nemli yutuyor bebe yağı ve acı badem sütü hemen emiyor nemli kalmıyor bakalım inşallah çatlamam ☺️
Gllklncc Hindistan cevizi yağı,kakao yağı,acı badem yağı (tatlısı tüylenme yapıyormuş) kullandım 7 aylık olana kadar. Şimdi komşumuz Lokman Hekim de çalışıyor 7 tane yağdan oluşan bi karışım yaptı onu kullanıyorum 31 haftalığız 7 kilo aldım hiç çatlamadım