Tonya Evheniserrr Şanslı insanlardansın. 😌 Genetik de çok önemliymiş. 😁anneleriniz de çok çatlak olmamışsa sizde de çok olmazmış. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini 🙏🏻🙏🏻👼🏻
Evheniserrr Tonya teşekkür ediyorum umarım tel derdimiz çatlak olur ❤️ Hepimiz evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım
Arzukeskin Duygu37 genetik olduğunu düşünüyorum tabiki yağ vs kullandım nemdlendirici ama mesela benim karnimda çok az oldu beyazdı doğum sonrası onlarda belli bile olmuyor şuan ikinci hamilelgim hiç bişey sürmedim daha nemlendirici arada olacağı varsa her türlü oluyor
MerveKozann Badem yağı hindistan kakao yagını düzenli olarak kullandım sürekli nemlendirdim göbek kısmımda olmadı çok az oldu fakat bacaklarım inanılmaz çatladı. Bu hamileligimde hiçbirşey kullanmadım şuanlık birşey yok 30 haftadayım
AiseNurr Duygu37 Tüylenme vb. durumlar yaşamamak için müptelâmın çatlak yağını kullanıyorum. Umarım etkisini görürüm
Tugcesevimli Tubakskn11 araştırın bakın bebeğe bile zararı olduğunu yazmışlar her önerilen ürün içeriği iyi değil maalesef
ikincicivcivim Duygu37 Önceki hamililekte bebe yağı bio oil ve zeytinyağı kullanmıştım bi şey olmamıştı ama sabah akşam kullanıyordum şuan o kadar sık kullanmadım karnımda oluşmuş sanki ama bilmiyorum umarım geçer bu sefer sanki bio oil işe yaramadı pek
Ozdelif41 36+3 teyim bio-oil kullanıyorum 5.aydan itibaren bir tane çatlağım yok şu an. Ama kullandığımız kremlerle yağlarla ilgisi yokmuş doktorum yapı meselesi ne kullanırsan kullan genlerinde varsa çatlarsın diye söylemişti 😳
Aymiraninannesi Ben ilk gebeligimde de şuanda hakiki dogel zeytin yağı kullanmıştım duştan sonra ve ara ara masaj yaparak sürüyorum o zamanda şimdide şükür hiç çatlağımn yok.🤗🤗
Rabia344 Duygu37 Tatlı badem yağı ile kakao yağını karıştırın spreyli bir kutuya koyun. Aşırı güzel. Eski çatlaklarınız var ise de geçiyor.
ikincicivcivim Rabia344 Tatlı badem yağı aşırı tüylenme yapmıyor mu? Saçı seyrekken kızıma sürmüştüm sıklaştırdı bence yani ondan merak ettim