Deryayvz elmaliiturtaa banada doktor önerdi lierac aldım kullanıyorum ama kafama ne zaman eserse düzenli kullanamıyorum hiç bir şeyi 😀
elmaliiturtaa Deryayvz bende o kadar çok şey sürüyorum ki bazen ona sıra gelmiyo😂 zeytinyağıda duymuştum ama kıllandırıyomuş o yüzden bunlara devam🫠
Hlycngz Duygu37 hindistan cevizi yagı unı baby nin çatlak için bi yagını ve bebe yagını dönüşümlü kullanıyorum 22 haftalığız henüz bir şey yok kızımdada olmamıştı inş bundada olmaz 😅
AyMeh94 Duygu37 selam.evet ben zeytin yagini oneririm.cokk iyi.gunde 2 3 defa suruyorum karnima ne catlak var nede bisey.kardesimde oyle yapiyordu onun tecrubesinden olustu bu.Zeytin yagini karina gubde 2 3 defa sur,bide goğüs uclarina..cocuk dogduktan sonra göğüs uclarinda catlak olusuyo.iyi geliyo.tavsiye ederim
127383 Duygu37 30.haftama kadar çatlamamıştım 4tane bakim yağı kullaniyorum ama bu hafta çatlaklar başladı🙄
Canpolat Duygu37 göğüslerime üst bacaklarıma ve kalçama karnıma belime kantaron yağı sürüyorum sadece
bdemircioglu Ben ham shea yağı kullanıyorum. İçerisine Yves Rocher’in Monoi yağını ekliyorum (kokusu çok güzel) Liearac arada kullanıyorum.
suleesrky Bebek yağı ve nadiren hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Faydası var çok şükür. Şimdi Bio Oil sipariş ettim doğumdan sonra kullanmak için.
DidemDnnz Duygu37 doktorum çatlayacaksa çatlıyor boşuna para verme bence dedi, fazla para harcamadan doğal ve bebeğinize zarar vermeyecek ürünleri kullanın kızlar bence
Zeynepablaoluyor Dogumuma 1 hafta kaldı bio oil yağ kullanıyorum 2.gebeligim hiç çatlağım olmadı şiddetle tavsiye ederim 💐
Papatya5361 Duygu37 doğal hakiki zeytinyağı kullanıyorum çok iyi valla nemli tutuyor gün boyu sadece gece yatarken sürüyorum
Ervaannesi Duygu37 hametan krem kullanan yok mu hiç çatlak için ona da iyi diyorlar. Aldım ama henüz başlamadım
Zynbt Ben lierac aldım hem de 2 tane çok kullanırım diye. Asla düzenli kullanmadım 30.haftadayım hiç çatlağım yok. sanırım söylendiği gibi ırsi bişey bu ablalarımda da olmamıştı 🤷♀️ O yüzden çok düşünmeyin bence. Olacağı varsa oluyormuş öyle diyor arkadaşlarım
Mlkkyc9234 Kantaron, lierac, Hindistan cevizi yağı kullandım hiç bişey yoktu son 2 hafta doğuma dün bi baktım çatlamışım :( çok üzgünüm peki oluşan çatlağın geçmesi için bir öneriniz var mı ?
Tubakskn11 4 yk hindistan cevızı yagı 1 çk gliserin 1 yk badem yağı 1 tk zeytınyagı karıstırıyosunuz bunu cildi catlamaya musaıt bırınden ogrendım kendımde basladım bıde yanına destekleyıcı lıerac yada bıo oıl ben bıo oıl dusunuyorum lıerac baya pahalı mutlaka kantaronda son aylara dogru surulmelı
Laydlittlemouse Annesininkurabiyesi anladım teşekkürler ben şuan 37. Haftamdayım çatlamadım henüz az kaldı doğuma ama bakalım kısmet artık :)
Zuleyhakazan Laydlittlemouse ne yaparsan yap canım eğer vücudun isterse oluşuyor her türlü bende neler kullandım 33 .haftada az az oluştu inşallah dogumdan sonra kaybolur
BerraY Duygu37 Uni Mom çatlak önleyici bakım yağı kullanıyorum. 4 aylıkken falan kullanmaya başladım şuan 7 aylık hiç çatlağım yok henüz. İlk alırken bio oil bana pahalı gelmişti bunu 68 TL ye aldım 140 ml. (Daha ilk aldığım şişe bitmedi) Bence aynı işi görüyor. Genetik faktörler de önemli ama şaşırtıcı derecede etkili bir yağ bence 😊