ebru2871 Duygu37 kantaron yağı faydalı bio oil kullandım çatlak oluştu fayda etmedi vazelin tüylenmeyi arttırır
Polat_nur11 Duygu37 bio-oil kremini tavsiye ederim hamile kalınca doktorum önerdi düzenli kullanmama rağmen çatlağım olmadı güzel krem. 🙏🌸
afrAybars İlk gebeliğimde 4.aydan itibaren badem yağı kullandım hiç çatlağım olmadı şimdi bu gebeliğimde de başladım inşallah aynı sonucu alırım 🤲
Gulsahckurt4 Canım dördüncü ayın sonunda başladım fazla kilo almadigim için lierac kullanıyorum yalnızca akşamlari yatmadan önce kullanıyorum 7nci aydayim herhangi bi çatlama yok 🌸
Betll42 Ben müstela maternite çatlak serumu kullanıyorum yeni başladım ürünü sevdim kırmızılıklarım vardı gitti çatlaklarım için azalma var gibi düzenli kullanılırsa güzel bitince yeniden alıp devam ederim inşallah etkisi de olur
Ecoli28 Duygu37 ben aylarca bebak ın acı badem sütünü kullandım günde belki 10 kere sürüyordum elimden düşmüyordu , bi influencer kullanmıştı hiç çatlamadım demişti diye , ama 34. Haftamda aniden çatladım, işe mi yaramadı yoksa benim cildimde mi sorun bilemiyorum 🤷🏻♀️ Size tavsiyem sadece onu kullanmamanız
Tugbannebebek Ecoli28 onlara güven olmaz, para için hiç kullanmadıkları ürünleri bile kullanıyorım ay şöyle güzel böyle özel diye pazarlıyorlar, inanmıyorum samimiyetlerine. En güzeli doğal olan şeyler, badem yağı, hindistan cevizi yağı vs gibi
Basak-88 https://imgyukle.com/i/RvBU5s İkiz gebelik 35. Haftadayım çok hafif yanlardan çatladım kırmızılıklarım vardı gitti..bu kremleri 4. Aydan itibaren günde 3 kez her gün sürdüm… annem çok çatlayan biriymiş bende işe yaradı kremler
Hamzamihra Duygu37 Duygu37 Wefood markasının Organik Hindistan cevizi yağını kullanıyorum 6 aylık hamileyim çatlağım yok. hem doğal hem mis gibi kokuyor tavsiye ederim. bazı kozmetik yağların içinde kimyasal olabiliyor
Basak-88 Duygu37 çatlakları önlemek için içinde elastin ve kollajen olan profesyonel kremler kullanmalısınız bunlarhalkın ağzında sakız olmuş şeyler maalesef
Tugcetaluuu33 Duygu37 merhaba 4.aya girmeden bio oil yağa başlamıştım şimdi 37.haftama girdim hala devam ediyorum ve şükür çatlağım yok şu an. Kısa bir dönem organik Hindistan cevizi yağı ile badem yağını karıştırıp kullandım onun da nemlendirmesi gayet başarılı aklınızda bulunsun🌸
Esma-02 Duygu37 bende lierac kullanıyorum jel yapısı var memnunum Dr tavsiyesi üzerine aldım almadan evvel de araştırdım uzunca şekilde tavsiye ederim koku yok ve anında emiyor yumuşacık oluyor
tospikaskim Duygu37 valla 34 ten sonra Bi çatladım deli gibi kaşınarak çatlama ya devam ediyorum Hind. Ce. Yağı sonrasında zeytinyağı kull aıdm hep nemliydi bol su da içerim ama çatır çatır çatladım hala da devam
Hafize3536 Evet hanımlar toplanın ben bebek yağının içine tatlı badem yağı kayısı yağı susam yağı döküyorum sabah öğle akşam sürüyorum catlayan bir vucudum var ve bu karışını bir hamileden almıştım cok işe yaradı hiç catlamıyor 32 haftadayım sürekli nemlendiriyorum sürüyorum ve arada hindistan cevizi yağıda kullanıyorum oda cok etkili 🤩
Annesininkurabiyesi Laydlittlemouse ya onun belli bi ayı yok karnın ve bel çevren genişlemeye başladıkça oluşuyor ☹️
Laydlittlemouse Annesininkurabiyesi anladım teşekkürler ben şuan 37. Haftamdayım çatlamadım henüz az kaldı doğuma ama bakalım kısmet artık :)