Tospikannesiiiii canım sen 15 haftalık falan oldun galiba bence doktorunu değiştir sürekli birseyler geveleyip duruyor sana 😂
kız mı erkek mi bilinmezliği 😬
Tospikannesiiiii ben kiza benzettim canım🥰
Tospikannesiiiii baska bacak arası resmi var mı
Cananyildiz sen kız dedin bana öyle hatırlıyorum🙈 yarın başka doktora gidicem canım başka foto yok doktordan istedim vermedi bu videodan ekran kaydı
Ebruvahitt 15+1 oldum yarın başka doktora gidicem artık belli olması gerekirdi ilk gebelikte 13 de ögrenmiş tim 🙈 bu arada inşallah kız olur istediğim o
Guzelhayat şuan 15 im yarın başka doktora randevu aldım artık içim içimi yiyo
Cananyildiz para vermemek için gidim dedim de çıkar çıkmaz yarına başka randevu aldım sıkıldım çünkü bu durumdan emin olmadan vişi demek istemiyo belki haklı ama bende artık bilmek istiyorum
Tospikannesiiiii 15. Haftada zaten pipiyse oluşmuştur yani erkekler zaten genelde erken belli ediyor. 16ya gireceksin herhalde daha neyin belirsizligi hic birseyde demiyor ben sinir oldum 😂 bende seni hatırlıyorum o yüzden dedim zaten baska doktira git diye. Randevun ne zaman basla doktora
Tospikannesiiiii 😄 istediginiz olur inşallah.ben de 14sayilirim bir hafta da sabredip gitcem bakalim doktora inşallah yuzde yüz bisey der yoksa bende yicem kendimi
Nnagihanlermii asla anlamam ama erkek gibi hissettim 😄
Tospikannesiiiii bence erkek
Cananyildiz bugun canım 2 de
Guzelhayat inşallah canım Allah gönlüne göre versin
Kiz bu
Tospikannesiiiii ogrendinmi canim ben kızımı 14+5te ogrendim suan 28haftaya gircem degismedi 🌸🤲🏻İkide oglum var şükürler olsun
Ebruvahitt doktordan çıktım şimdi emin olmamak ile beraber kız dedi 🤣 niye böyle bu net diyen yok 🤣
Tospikannesiiiii erkek olsaydı belli olurdu sanırım kız olma ihtimali daha yüksek demekki.hayırlısı olsun
Melekprenses sagol canım
Tospikannesiiiii hadi gozunaydin erkek olsa gosterirdi kendini Allh gönlüne gore vermis 😍🤲🏻