Eza elzy7 ya öyle bı durum ki bizimki planlı bı gebelik değildi 2 ay falan oldu ben basvurali şimdi görüşmeye çağırdılar ne yapacağımı bilemedim
Kuputo Eza bile bile işe alacaklarını sanmıyorum ben de, her türlü git görüş istersen görüşme tecrübesi olur her türlü, bir yandan önünde çalışacağın en az 6 ayın falan var bir şans kabul de edebilirler görüşerek bir şey kaybetmezsin :)
Kuputo Benherseydenoncebiranneyim valla doğru ama dikkat eden kurum neredeyse görmedim, ofise gidiliyorken göz göre göre yaptıramıyorlardı muhtemelen ama özellikle evden çalışma vs de olan yerlerde hiç dikkat edilmiyor bence artık. ben hamile olmama rağmen mesaili vs çalışıyordum hep o yüzden 32.haftam dolar dolmaz daha fazla katlanamadım ayrıldım izne şükür. Bir daha gelmeyecek bugünler sinir stresle geçirmek istemedim son günleri.
Benherseydenoncebiranneyim Kuputo o kadar haklısın ki. Ben de 32. Haftam dolar dolmaz ayrılmayı düşünüyorum. Şöyle rahat ve huzurlu olmalıyım bi süre. Son ana kadar çalışmak istemiyorum. Bebek doğunca zaten yorgun günler beni bekliyor olacak. Öncesinde dinlenmek şart