Hemecikk benim artık sağlığımı çok etkilediğini söyledi doktorum öncelik anne sağlığı dedi. Kalp atışı duyulduktan sonra izin belgesi verecem tedavi için dedi. Çünkü ne gece uyuyorum ağrıdan ne gündüz ne bişey yiyebiliyorum ne içebiliyorum. Hergün acilde serum yiyorum parol bu durumda tedavi şart dedi. Çünkü şu an bebeğe daha zarar enfeksiyon dişteki dedi doktorum. Artık ne derse onu yapacam hergün her dakika ağrıyor diş.dayanamyrm yani. Sürekli ağlama krizine giriyorum.en son dün ağrıdan halsizlik ten acıdan dayanamadım ağlarken bayılmışım o derece. Zaten ben diş tedavisi olurken kan testinde öğrendik bebeği sürpriz oldu o yüzden diş yarım kaldı. Çekilecekti antibiyotik iğne kullanıyordum test yapıldıktan sonra ignelerde yapmadılar durumum iyi değil. İlk gebeliğim bu 7+ 3 haftalık 8 e giriyor çarşamba kalp atışı için gideceğiz işte insllah duyulur kurtulurum dişten. İnanın her günüm ızdırap hamileliğime odaklanamyrm bile. Bir iş yapamıyorum ağrıdan yemek bile. İnşallah kurtulurm bebeğime zarar gelmeden çok korkuyorum ona bişey olwcks diye de ama inanın kendimi neredeyse acıdan balkondan atacaktım beynime vuruyor. Kulak ve boğazım şişti dişten sürekli başım ağrıyor. Doktorum da baya ilerlemiş senin diş sağlığından olsckssin yoksa dedi