hunilimom hukukcuanne_06 sayılırsın tabi tam Kasım sonu 😂 bende Zeynep istiyorum ama yanına ne isim koyucam bilmiyorum
hukukcuanne_06 hunilimom klasik seviyosanız aklıma ilk Esma geldi şu an🙂 meva da çok revaçta tabi gülce yi de tavsiye ederim😅 ilk kızınızın ismi ne ona uyumlu bi şey seçilebilir.
Askiletotomsu hukukcuanne_06 gebeliğe bağlı veya bahara bağlı alerjik rinit ya da diğer ihtimalle geniz akıntısı başlamış canım
hukukcuanne_06 Askiletotomsu alerjik rinit var kuzum bende, öksürük artınca gittim doktora da gargara verdi şimdi biraz daha iyiyim 3 4 kez yapınca seyreldi öksürmelerim şükür🙂
Brcygmr Benm 24 kasım oğlum olacak inşallah ama doktorumuz tarihimizi 13 kasıma çekti ne zaman gitsem ultrasonda öyle görünüyor 🤷
CansuDRY hunilimom 3.bebeğim. Sat 10 Kasım. 25+2′yiz. Kızım olacak.💕Yağmur koyduk adını. Hastane çıkışı dışında hiçbir şeye ihtiyaç yok. Benim de aksine en sakin bebeğim diyebilirim. 56 ile hamile kaldım. Şu an 59 kiloyum.
hunilimom CansuDRY maşallah adıyla yasasın benim de adım yağmur çok mutlu oldum 😍 bende aynı bı hastane çıkışı tarzı bişey aldım bir havlu bı kaç kıyafet 😂