zamaneannesi80 Kasımın sonuna geliyor sanırım 11+6 yız 😊 hafta içi kontrole gideceğim ama 16. Haftada net olur diye düşünüyorum cinsiyet ☺️
Huzurrr_13 eceyesilot_63 evet hepsi geçti arada kramplar giriyor karnıma göğüste hasasiyet var ağrı oluyor
Huzurrr_13 Aselasaf evet tahmin çoğu bebek vaktinden yan önce yan sonra doğar bizimde tahmin zatten 8 Kasım
Ayse1608 Huzurrr_13 12+5 im bende çok merak ediyorum pazartesi gideceğim doktora inşallah gösterir cinsiyetini😍 rüyalarıma girer oldu artık 😅
Huzurrr_13 Ayse1608 ahahah ben rüyamda sarışın kız çocuğu gördüm bir gözü mavi bir gözü yeşil o kadar güzel bir bebekti kii yemin ederim gerçek sandım 🙈❤️
Ayse1608 Huzurrr_13 Bazen çok etkileniyoruz belki prenses kısmet olur 😍 Sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻
Feridee07 Huzurrr_13 ben de kasım annesi olucam 🥰🥰 13 mayısta randevumuz var doktor cinsiyeti tahmin etmeye çalışırz dedi cok merak ediyorum😍 saglikli olsun da gerisi onemli degil
Huzurrr_13 Feridee07 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım sağlıklı olsunlar da kız erkek fark etmiyor ❤️🥰
Huzurrr_13 Aysekalkan ikili test yapmaya gidecem doktorum 14 de belli olur 4 boyutlu ultrason varmış 😃 bilmiyorum nasıl bişey 🤣onda da bakarız dedi doktor benden heyecanlı ya