• İkinci gebelik yaşayanlar buraya gelebilirler mi ?

Merhaba kızlar oğlum 3 yasına girecek bende hamileyim oglum ara sıra kucağıma gelmek istiyor bende alıyorum tabi acaba bir sorun olur mu ikinci gebelik yaşayanlar siz ne yapıyorsunuz bu durumda genelde babası alıyor ama olmadığı için ben alıyorum ara sıra 8+4 haftalığım

Handeaslan39 merhaba öncelikle bende 2 kez anne adayıyım aynı haftalardayiz ve benim kızım 7 yaşında onu bile kucağıma alıyorum bazen önemli olan aniden ve birden kaldirmamak alicaksan oglusunu kucağına önce otur öyle al ve kalk hem bebeğini korumuş olursun hemde oglusunun gönlünü hoş tutmuş olursun 😍😊

Ama yinede kucağa sürekli almak pek doğru değil 😊

Mrve26 ya merdivenlerden inmek istedi bende aldım canım birazda rahatsız ondan korkuyorum açıkçası ama evlat işte almamak olmuyor 😂 Sen kaç haftalıksın acaba canım

Mrve26 aynen öyle canım 🙂 Hayırlısı artık sağlıkla alalım kucağımıza 😍

Bnim 7 ayım biticek eşim yanımda olmadığı zmn çok nadir ztn onsuz bi yere çıktığım bi iki kere çıkmışmışdır kızım 2 yaşında onuda ilgisiz bırakmamak adına aldığım oldu kucağıma ama dediğim gibi çok nadir

Semaeker ya bende fazla almıyorum canım çok nadir dışarda gelmiyor zaten yürüyor kardesım var gelmem diyor ama biraz hasta ondan dolayı aldım

Semaeker dikkatlice kaldırın yukarıda arkadaşa dediğim gibi önce oturun kucağınıza Alin ve oyle yawasca kalkın siz yine yolun sonuna yaklaşıyorsunuz ya bizler napalim 8+3 barbunya taneleriyle 😂❤

Handeaslan39 aynn aynn dün barbunya yapmıştım öyle bı gülmesim geldiki yemeğin başında kahkaha attım resmen sonra elimi karnima koydum ♥❤🤰😍

Mrve26 insanın ikinci gebeliği olsa bile çok değişik oluyor dimi sanki ilk gibi 😍🙂 bende hep uygulamaya bakıyorum oğluma bakıyorum diyorum bu kadardan koskoca birşey doğuyorlar 😂😂

Mrve26 ah ah her haftanın da bi zorluğu var ama tabiki tatlı zorluklar sonu güzel olan tüm zorluklar çekilmeye değer 😊😇😍