Bsrnura Kızla başıma ilk defa böyle bir durum geldi adetim düzensiz adet günüme 4 5 gün var sanırım test yaptım test ıslanırken silik bir sekilde cift cizgi oluştu ama sonradan kayboldu böyle birşey başına gelen varmı
Aslanmom1 Bsrnura Aynısı bugün başıma geldi. İlk başta ikinci çizgi yoktu 10 dk kadar sonra baktığımda pembe bir şekilde ikinci çizgiyi gördüm hatta eşime göstermek için elime aldım testin içini açacaktım ki kaydı gitti çizgi. Adete 3 gün var ve ilk idrarla yapmamıştım
Bsrnura Tugce123- adete 6 gün var yumurtlama mayıs 1 gösterdi uygulama erken gebelik testi yapsam erken mi olur acaba
Bsrnura Tusami şuan uygulama adetim 6 gün gösteriyor yarın erken gebelik testi yapsam erken mi olur acaba
Tugce123- Bsrnura valla canım ben adetime 5 gün kala yaptım erken gebeliği çıkmadı yani onca belirtiye göre cok umutluyum kendimden ama cıkmadı 4 gün kaldı 2 gün kala yapcam bir daha
Bsrnura Tugce123- ya ben resmen bu ay hiç bos geçirmedim kasık agrım bulantım var arada çıkardığım oluyor afedersin cok umutlanmak istemiyorum aslında mide bulantım ramazandan yeni cıktık diyorum kasık ağrım üstümüşümdür falan diyorum ama çokta merak ediyorum 😅
Leyla-ay-3023 Tugce123- bende erken yapmıştım erken gebelik testini ama 3 gün kala ya kadar cıkmamış tı yani ümidini kesme :)
Tugce123- Bsrnura bende öyleyim yaa metak ediyorum regli geciken test yapıyorum iki cizgi görüyor acaba benimde gecikecekmi merak ediyorum şuan hastalancak gibi bi belirtimde yok🙈
Bsrnura Tugce123- inşallah ikimizinde olur hayırlı bir şekilde canım aslında erken gebelik testinde ilişkiden 5 gün sonraya kadar tesbit eder yazıyor yine de biraz bekliyelim ne olcak
Tugce123- Bsrnura valla kişiden kişiye değişir canım kimisinin btası cabuk yükselir ben dün yaptırdım yoktu ama yinede umudum var cünkü bta birden yükselen birşey e kandan sonra idrara gectiği için idrar testleri anca gecikince iyi sonuclar verir bence
Tugce123- Leyla-ay-3023 yaa gercekten mi benimde yarın 3 gün kalıyor deniycem bende ama sanki hastalancam gibi ya canım cok tatlı cekiyor regl dönemi yaklaşırken bana bu istek hep olur🤷♀️
Tugce123- Bsrnura valla yapcam ama kasıklarıma o hissiyat geldi sanki birden aynı adet olucam gibi sinir duygusallık tatlı isteği gerci adet belirtisiyle aynı gebelik belirtisi ama bilemiyorum
Bsrnura Tugce123- kasık agrısı zaten oluyor gebelikte bende de tatlı istegi kasık agrısı var ama son gebeliğimde hiç bir belirti olmadan hamile oldugumu ögrendim yani belli olmaz bu işler
cemreee__ Tugce123- canım benimde kimyasal gebelik geçirmeden önce belirtilerim aynı senin gibiydi müthiş bi iştahım varsı birde ekstra aşırı gaz çıkarma oluyordu iki gündür postlardan takip editorum seni belirtiler güzel şeylere haber dua edştorum inşallah bize güzel haberlerle gelirsin 😍🤗🤗🤗
Htc3866 Tugce123- bende de aynı adet olacak gibi bir hisseyat geldi karnım ağrıyor basım ağrıyor çikolata yemek istiyorum