aydinaleyna61 Mun1 benimde olmam gereken atet tarihimde ilk 2 gün çok ağrı oldu Aha dedim olucam herhalde ama 6 gün oldu hala olmadım aynı şekilde iki gündür bende çok sık idrara çıkıyorum
aydinaleyna61 Papatya02 kız yaptım yapmaz olur muyum 2 kere silik çıktı gerçekten çok zor gözüküyordu ama sonrasında negatif çıktı ilk gebeliğimde de testte çıkmamıştı yarın sabah kan vericem inşallah bakalım hayırlısı olsun
aydinaleyna61 Htc3866 yok sabretmedim aslında yaptım 2 3 kere test ama ilk gebeliğimde de hamile olduğumu bildiğim halde yine çıkmamıştı testte neyse verdim bakalım kan saat 3 te çıkacak sonucu hayırlı haber alırsam yazarım inşallah 😊
aydinaleyna61 Mun1 ay bilmiyorum ya bende de geceden beri bi mide bulantısı var resmen feleğimi şaşırdım sabah çok afedersin baya bi kustum sonuç belli olsa dicem ki He hamileyim böyle oluyor bu süreç insanı gerçekten çok yoruyor
aydinaleyna61 Htc3866 gebelik yokmuş canım şimdi sağlık ocağında ki ebe arayıp söyledi ama olana kadar yine bi ümidim var ilk gebeliğim de de çıkmamıştı be kanda ne testte
Htc3866 aydinaleyna61 olana kadar devam edeceğiz kuzum bende yarın erken gebelik testi yapacağım adet belirtileri var gerçi ama yine de bir ümit insanın içinde kalıyor
aydinaleyna61 Bfduam net 7 haftalıktı işte öğrendiğimde geç döllenme demişti birde o zamanki gebeliğimde
aydinaleyna61 Bfduam yok canım ya adet oldum ama betam 11 çıktı cuma günü cumartesi de adet gördüm işte
aydinaleyna61 Bfduam cumartesi oldum işte koyu kahve parça parça geldi o gün sonrasında normal adet kanaması gibi oluyorum hala