HakanDuyguGl Kızlar Doğumdan sonra gerçekten vajina eskısı gibimı kalıyor ve hangı durumlarda çok dıkış atmaya gerek duyuyorlar?? Ben çok dıkiş atılırsa eskısi gibi olmaz dıye korkuyorum
Kubra3458 HakanDuyguGl 4dikişim vardı öok dikiş atılmasının sebebi ıkınmayı bilmemek zorlamak vajinayı iri bebek vs.Eskisi gibi olmam durumu da darlaşıyor vajina baya bi
muhteriz Arkadaşımın çok fazla dikişi varmış ama dikerken bir iki dikişi fazla atıp tekrar orayı daraltmışlar. Eskisi gibi demişti
HakanDuyguGl muhteriz bazılarını çok kesıyorlar eskıdı gibi değilim benı mahfettıler dıyenler oluyor acaba neden bu kadR dikiş sebebı çatı darlığından mı
Baharun2 muhteriz bende onu merak ediyorum acaba fazladan dikiş etki etmiyo mu 😤 kaynanam hep evde doğurmuş ,hiç sarkma fln yok mu genişleme dedim ??! Yok hala kız gibiyim diyo 😂😂😂
muhteriz HakanDuyguGl o kadarını bilemiyorum Doğum yapmadım ama arkadaşım 35. Haftada doğurdu bebeği zayıftı buna rağmen kafası baya büyükmüş zorlanmış ve bazı doktorlar uğraşmamak icin hemen kesiyor diyorlar
Mervettt HakanDuyguGl aslında doktorlar la açık açık konuşmak gerekiyor gerçi onun da faydasi her doktorda olmaz ama sans işi dicez artık
HakanDuyguGl Baharun2 bana hıc ınandırıcı gelmıyor sımdı erken doktora soramıyorum ama son ay ayrıntılı kafama takılanı sorucam eğer çok dikiş atılıp eskısı gibi olmayacaksam benı sezeryana al dıcem 🤣
Baharun2 HakanDuyguGl kız valla onu bende düşünüyorum ama benim bakacak kimsem yok çocuguma da kimsenin bakmasını istemiyorum zaten nolcak bilmiyom bacım 😓
muhteriz Çok yakın bi arkadaşım ebe ve şunu söylüyor, kesisiz Doğum taraftarı olan doktor çok az çünkü özel hastane bile olsa doğumhanede gebenin başında doğru ıkınmasını bebeği ittirmesini beklemek istemiyor Doğumun başında kesip 10 dkda hallediyor normalde her Doğum kesi gerektirmez diyor