aydangn Brandy ben bu çatlatma iğnesini falan çok bilmiyorum ama herkes regl geciktikten sonra test yapın diyo. Ama sabredemiyoruz işte 😀
aydangn mrsperaa bende çok heyecanlıyııım. Geçen ay çok belirtim vardı tutmadı. Bu sefer belirtim yok denecek kadar az . Tuttuğunu bende çok düşünmüyorum ama bi yanımda tutmuştur diyor 😊
mrsperaa aydangn kesinlikle bende öyle düşünüyorum ümitsiz olduğum İçin belki beklemiyorum ya belki tutar diyorum 😀
Sevilayozdemir aydangn benim 11 ☺️ nasip ama beklentim yok bir kızım var olursa olur olmazsa nasip ☺️ rabbim bütün çocuk isteyenlere nasıp etsin inşallah ☺️
Ffnur aydangn benmde bat 13 bakalm hayırlısı 😊umudum yok ama hafif blirtiler var sanki bayram ilk gunu asiri derecede belim ve kasiklarm flan agrimisti sanki adet olckmisim gibi ssonrda sag kasigima ara ara agrilir giriyo
Ffnur aydangn valla hic bilmiyorum bi aklm pazar yada pazartesi yap diyor biyandanda adeti bekleyim diyorum ama bilemiyorum napsm😊sen yapcakmisn peki
aydangn mminiginannesi10 hemen umutsuzluğa kapılma canım. bekleyelim bakalım. Bazı kişilerde hiç belirti olmuyormuş
Ffnur aydangn biraz dha beklemede kalalim bence suan test icn erkn gbi zatn ama yaparsn haber et ins olur isteyen herkesede