Deletedmom_78 aydangn benim bat 9 😄 heycanlı değilim aslında beklemiyorum ama Allah’tan umut kesilmez 😂
mrsperaa aydangn benim bat 15 sabırsızlıkla bekliyorum heyecanlıyım fakat asla tuttuğunu düşünmüyorum 😀
Deletedmom_78 aydangn ayy inşallah düşünmesi bile güzel önceden test filan yapıyodum ama şuan akışına bıraktım yumurtlama günlerini bile takip etmiyorum artık olcağı varsa olurr 😄
_umutperisii Benimde 9 gün var heyecanlıyım ama umut etmek istemiyorum sonra üzülüyoruz olursa sevinelim 😎
_umutperisii aydangn canım ben ağustosta ölü doğum yaptım 3 ay korundum sonra korunmayı bıraktım o zaman bu zamandır deniyorum hala yok 😒 geçen ay bi kimyasal gebelik yaşadım bu ay da belim ve kasıklarım ağrıyor sürekli bi şüpheleniyorum hayırlısı olsun inşallah siz ne zamandır deniyorsunuz
aydangn _umutperisii canım benim çok üzüldüm inşallah ilerde sağlıkla bebişini kucağına alırsın. Biz 2 aylık evliyiz. Geçen ay 1 kere içime boşalma olmuştu. Çok belirtim vardı kesin hamileyim diye düşünmüştüm ama 2 gün erken regl oldum. Bu ay 5-6 kere içime boşalma oldu. Sadece belirti olarak karnım ağrıyo regl olacakmışım gibi. arada bel ağrım oluyor bide iştahım açıldı. Ama geçen ay ki gibi hamilelik hissiyatım yok açıkçası.
_umutperisii aydangn rabbim hayırlısını versin inşallah daha yenisin olur allahın izniyle ama ilişki sıklığını artırmalısın bence özellikle yumurtlama döneminde gün aşırı ilişki öneriyor doktorlar
aydangn mrsperaa bende çok heyecanlıyııım. Geçen ay çok belirtim vardı tutmadı. Bu sefer belirtim yok denecek kadar az . Tuttuğunu bende çok düşünmüyorum ama bi yanımda tutmuştur diyor 😊
Brandy Bat 15 benim de inanilmaz göğüs ucu ağrım var 2yumurtam olgunlasti diye 29 nisan da catlatma ignesi yaptim. Acaba ne zaman test versem gercek sonucu gorurum cok umutlastim hayal kirikligina ugramaktan korkuyorun
aydangn Brandy ben bu çatlatma iğnesini falan çok bilmiyorum ama herkes regl geciktikten sonra test yapın diyo. Ama sabredemiyoruz işte 😀