heleninannesi06 Hafif bir ağrıyla ayağa kalktım bir akıntı döküldü resmen iç çamaşırıma hafif kıvamlı biraz kanlı Nisan bu mu 😩😩 simdide adet olacakmis gibi kasık ağrısı çekiyorum hemen gitmeli miyim sabaha zaten doğumum vardı
Ecelenmis heleninannesi06 3vet nisan ama o geldi diye hemen dogum başlamaz 1 hafta içinde doğumunuz olacak yine ara ara nisan gelmeye devam eder yazıyorum bunları ama belki de doğurdun 🙂
DMMC heleninannesi06 koyu kivamli biseydir ilk hamileligimde gelmisti 2 hafta sonra dogum olmustu bende de ..Boyle sumuksu koyu renkli kati biseydi
heleninannesi06 anonimgelin yok sezaryen doğum olacaktı sabah hafif çok hafif kanla beraber gelen bişey mi o bilmediğim için soruyorum ya kusura bakmayın
Benherseydenoncebiranneyim Henüz 6 aylığım nişan konusunda falan bi bilgim yok ama ağrınız varsa huzursuzsanız hemen gidin bence beklemeyin
heleninannesi06 Benherseydenoncebiranneyim bende buradan öğrenmiştim gideceğiz elim ayagima dolaştı korkudan
Sinemmmmm58 heleninannesi06 hafif kanli mukus gibide.olabiliyor sari da olabiliyormus ama eger sezeryansa hic beklemeyin benimde geve 12 civari geldi nisanim ama sancim olmadigi icin gitmedim bide sabah 9 da randevum var zaten ama.siz beklemeyin
heleninannesi06 Sinemmmmm58 bunu sancı çekmemek için mi soylediniz benim kasıklarıma ağrı vuruyor ya 🥺🥺🥺 bebiş toplanıp açılıp duruyor belli süreyle
Sinemmmmm58 heleninannesi06 hayir zaten sezeryan olacaksaniz gidip bi baktirsaniz.iyi olur cunku dun geve bende sanciyla gittim sancim cok cikti sezeryan olcagm icin serum.falan taktilar sancim gecti sabah 6 da hastaneden ciktim bu gece de nisanim geldi zaten dogum belirtisiymis nisanda bosuna sanci cekmenize de gerek yok en azindan bi baktirmis olursunuz bide sancilariniz duzenlimi
heleninannesi06 Sinemmmmm58 yok hayır değil şuan dakika tutup bakiyorum bekliyorum ama bebeğin toplanmasi sancı anında normal mi peki gideceğiz eşimi bekliyorum ya geliyor aşırı panik oldum 🥺
heleninannesi06 Sinemmmmm58 geldim yatisim yapıldı acilmam varmış sezaryendi sancı çekiyorum vallahi doktor bekliyorum 😩😩
anonimgelin heleninannesi06 ay maşallah darısı basıma normal mi oldu kaç cm açıklık 38+3 üm bende herşeyi deniyorum
Evinru heleninannesi06 gözün aydın canım sagliklaa büyüsün darısı başımıza ..kalpdeki parlklik baktilar mi acaba sorun yok degilmi
Sinemmmmm58 heleninannesi06 masallah canim allah anali.babali buyutsun peki nisan geldikten sonra neden bekledin falan dedilermi