pamuk_anne Arkadaşlar bebeklerin hastane çıkışlarının içine iç zıbın denen bişey alınıyormuş. Böyle bildiğimiz zıbın değil alttan çıtçıtlı falan değil sadece üst kısım için çapraz dümdüz bir kumaş pamuklu. Kaç tane aldınız acaba? Göbek bağı düşene kadar onlardan kullanmak gerekiyor denildi bilemedim şimdi.
Dua pamuk_anne ben de bugün bunu düşündüm diğerlerini kullanamıyor muyuz benim hiç yok ondan alsam mı acaba bekleyelim bakalım ne yorum gelecek
Tugcezhan pamuk_anne benim doğum koçum hiç kullanışlı olmadığını bebek kucağa alındığında yukarı sıyrıldıgını ve çıtçıtlı badi getirmemi söyledi
gonulcelen pamuk_anne 3 tane çıktı bnm hastAne çıkışından başka da almadım eve gelince çıtçıtlı giydiririm diye
Ceylan43 Ben 4 tane aldım yeter dediler zaten bir iki hafta kullanılıyormuş . Ama soğuk bir şehirde oturduğum icin onları içlik olarak da giydirmeyi düşünüyorum . E bebekte var
Dua Ceylan43 e bebekte takım olarak mı var yoksa sadece iç zıbın mı ben baktım göremedim internet sitesine bakıyorum ne diye aramam gerekiyor acaba
Yenianneyimmm Ceylan43 https://www.bebetto.com/PENYE-UZUN-KOLLU-BODY-2LI-ELEGANT-BABY,PR-319318.html bende bunu gördüm fiyat ta iyi bence
Kelebek1 Bende şuracık da bekliyim 😊 alınması gerekiyormuş bebeklerin cildi hassas olduğu için ama ne kadar almak lazım bilemiyorum 🙈
denizefe canım o dedıgın hastane cıkıslarjnın ıcınde oluyor ama dogum hanede onu sana gerı verıyorlar altan cıtcıtlı badı ıstedı bızım ebe son o yandan ıplı yelek gb seyı gene al yanına ama altan cıtcıtlı atletde al
Dua denizefe çıtçıtlı giydiriyorlar yani o zaman gerek yok ondan almaya ben çıtçıtlı aldım baya bi de iç zıbın mı alayım diye tereddüt ettim şimdi
denizefe yok cnm o bı ıse yaramıyo bende almıstım kac sene once bosuna bıde gobek bagı bıle almıstım 😂😂 ebe verdı hepsını elıme bumlr ney dedı 😂😂
Sevdemine Civilde var ikili satılıyor.. en içtekinde dikiş yok.. üstüne giyileni çapraz bağlı ve kenarı renkli iplikle çevrilmiş/tığlanmış gibi.. yeni doğan zıbın diye geçiyor. 8,5 lira.. iki takım aldım, annem neden aldın bunu, gelinimiz de almış hiç kullanışlı değil dedi.. iade ettim geri.. çıtçıt badi aldım onun yerine..
pamuk_anne Arkadaşlar bu dediğim şey zaten içe giydiriliyor bebeğin cildi hassas olduğu için tenine o değsin diye. Aynı zamanda göbeği düşene kadar çıtçıtlı pek tavsiye edilmezmis bir de kış bebeği olduğu için zaten kat kat giyinecek bu çocuk :) gerekirse tenine iç zıbın değer, zaten üstüne başka bir şeyler illaki giyer. Hastane çıkışlarında çıkıyormuş ama ben 10lu aldım çıkmadı o yüzden özel olarak almak zorunda kaldım şimdilik 2 tane aldım maminodan. E bebekte bitmişti. Tabi ilk bebeğim yine de tereddüt içerisindeyim.
Ozdemiryksl pamuk_anne teşekkür ederim ☺️ Organik iç giyim hakkında ne düşünüyosun canım. Öyle mi olmalı çocuğun ilk 3 ay (en az) kıyafetleri
Kenanizm18 pamuk_anne 2 tane alabilirsiniz ben 2 tane ic dış olarak aldım. Bu attıgınız resimde ki ters giydiriliyor biraz tuhaf bi tabir olcak belki ama deli gömlegi gibi düsün :) onun üstünede dış zıbını var onu giydiriosun ☺️ 7/8 tl gibi bisi fiyatıda
HilalDoruk Trendyolda arama kısmına iç zıbın yazınca kiti kate markasının organik iç zıbını çıkıyor 2lisi 12₺ ben ordan aldım 2 paket lazım olursa diye
pamuk_anne HilalDoruk yeter herhalde değil mi. Sık sık yıkarım olmazsa zaten elde bile yıkanır fazla almaya gerek yok sanki bundan.
bebisimbenmmm pamuk_anne ben ciccodan indirimde iken aldim canim cok yumuşak dokusu bakabilirsin indirimde iken almıştım 3 tanesi 20 tl şeklinde ıkı ayrı set aldim
Kivito Evet zarf body diyolar çok gereksiz kullanışlı değil hemen toplanıo alttan çıtçıtlı zıbın alın bende almıştım kullanmadım hiç
pamuk_anne Kivito peki çıtçıtlınin göbeğine değmesi sıkıntı olmadı mı. Hani göbek orada hava alması lazım daha düşmemiş nasıl olacak :(
pamuk_anne Ozdemiryksl ben organikten ziyade %100 pamuk olmasına dikkat ettim açıkçası. Teni rahatsız olmasın diye :) yani yeterli gibi geldi ama belki yanlış da yapmış olabilirim organik grubundan hepsini alsam daha pahalı olacaktı bir de o var.