Asyaaa35 Withminou cuma günü olmuştum hiç açıklığım yoktu ve kanala da inmedigini söylemişti ama şimdi ne oldu bilmiyorum
Withminou Asyaaa35 olabilir belki yumusama baslamistir ben yuruyus yapmadim hamileligim boyunca full yatarak gecti sadece evde bol bol temizlik yapiyordum. Pilates topunda cok oturdum ev icinde cok aktiftim
Withminou Asyaaa35 valla ben bi suya 1 meryem suresi, 41 yasin, 7 ayetel kursi,7 nas,7felak, 7 ihlas,7 fatiha okudum. Su dan ictim tez zamanda sag salim dogurmak icin niyetlendim ayni suyu kaynatip doguma giderkem otu kullanicam
Asyaaa35 Withminou siz farklı yaptınız sanırım dimi. Ben direk dogum basladıgında otu suya koyup duların okunması gerektigini duymuştum
aden_ 26 haftadayız ve bende de aynı durum var karnımda sürekli ağrı bi ağırlık baskı hissediyorum normal midir acaba
Asyaaa35 Withminou bende hic yuruyus yapmadım ev işide pek yapmadım eşim biraz pimpiriklidir hicbiseye elimi sürdürmedi sürekli dinlenme pozisyonundayım bakalım hayırlısı
Withminou Asyaaa35 yani okuyabilecek kimsem yok bende okunmus suya koydum bence mantikli 😂 onemli olan niyet
Withminou Asyaaa35 aaa bide bugun ben normalde full kabiz olurum ama bugun tuvaletimde yumusama oldu ustelik ben haftada 1-2 anca yapabilirken bugun iki kez tuvaletimi yaptim bu da belirtiye girer mi?
Asyaaa35 Withminou burada okudugum kadarıyla dogum öncesi bagırsaklarda yumusama oluyormus bu yüzden ishal de dogum belirtisiymiş sanırım
Withminou Ceylanakan dun ki o agridan bugun gun boyu eser yoktu taki yarim saat onceye kadar.. vajinama assiri baski yapiyor hatta ara ara canimi yakiyor sonra bel agrim bacaklarima vuruyor oyle bekliyorum bakalim dua edin.
Withminou Busrafrkn hayir ciddi bir belirti olmadikca gitmiyorum cok sukur hareketli bebis sanci vs de duzenli degil suyum gelmedi nisanim da