Withminou Ceylanakan aslinda bana hep derler ki aci esigin cok dusuk.. acaba diyorum icimden sancilarim basladi da ben mi hissetmiyorum baskiymis gibi mi geliyor? Belimde agri var ama oyle ciddi bi kasik agrisi yok
Withminou Busrafrkn calisiyor baska sehirde yasiyoruz ama doguma giderken ona da haber vericem gunu birlik bi gelip gidicek ins
Asyaaa35 Withminou şuan bende aynılarını yasıyorum vajinama baskı yapıyor su gelecekmiş gibi çişim varmış gibi ama yok hatta büyük tuvaletim varmış hisside geliyor gidiyorum ama bisey yapamıyorum vajinama yaptıgı baskıda baya acıtıyor acaba açıklıkmı oluyor bebek kanalamı girdi nedir cok merak ediyorum bende baslık acmıstım ama kmse cevap vermedi
Withminou Asyaaa35 benim bundan bir ay once idrar yolu enfeksiyonum basladi hatta bir hafta antibiyotik kullandim o yuzden akintilarim zaten beyaz degil sariydi ve cogalmisti
Withminou Mrvll allahim tez zamanda sag salim kucagima kizimi almayi nasip eder insallah ve buraya dogum hikayemi yazmayi da dort gozle bekliyorum
Withminou Asyaaa35 valla ben bi suya 1 meryem suresi, 41 yasin, 7 ayetel kursi,7 nas,7felak, 7 ihlas,7 fatiha okudum. Su dan ictim tez zamanda sag salim dogurmak icin niyetlendim ayni suyu kaynatip doguma giderkem otu kullanicam
Asyaaa35 Withminou cuma günü olmuştum hiç açıklığım yoktu ve kanala da inmedigini söylemişti ama şimdi ne oldu bilmiyorum