zeynepp1 Kızlar sizinde bebeğiniz titriyormu karnınızda 🙄 benmknde mi bir sorun var acaba endişlenmeye başlıyorum arada karnm bildiginiz sanki titeşimdeymiş gibi titryor🥺 sizdede oluyormu normlmi acaba bu cuma gnü doktoruma sorcagım umarım sorun yoktur
VeraAnnesi zeynepp1 Evet evet ben de hissediyorum kısa sürüyor ama bu 2 saniye falan 😅 Bana sanki uykudan uyanınca birden irkilir ya insan öyleymiş gibi geliyor korkmadım o yüzden geriniyor da olabilir
zeynepp1 VeraAnnesi evet aynen dediginiz gibi bir kaç sanye sürüyor ama neden oluyor acaba anlam veremedim
zeynepp1 Asyaaa35 tam şuan forma bakarken tekrardan titredi🤭🤭 çok tatlış ama aman sorun olmasnda titresin😁
Erayhilal zeynepp1 ayyy yaa bende öyleyim benim esimde uyurken titrer babasindan genetik almis kardesleride oyle acaba kizimdami babasindan aldi diye dusunuyodumki seni gordum 😀
zeynepp1 Busakkk allah allah değişik 😅 internette baktıgımda bazıları idrar yapıyor diyor bazıları hapşırıyor bazılarıda korkuyor fln yazmış
Pineapplee zeynepp1 çok komik ya dans ediyor diye canlandi gözümde 😂 acaba elini kolunu sallayinca titreşim mi oluyor
zeynepp1 Pineapplee 😂🤣🤣 valla artık dans mi ediyor içerde napıyor keşke izleme gibi bir dururmumuzda olsaydı😁
minikcivcivim zeynepp1 kordonu ile oynuyor olmasın yaramaz 😅 Benim Oğlumda da aynı şey oluyordu böyle saniyelik bir sey bir titreme gibi oluyordu doktora sorduğum da bak oğlun kordonunda ne yapıor diyordu orda bile görmüştük ki oynamaktan kordonunu dolamıştı sıpa 😅
minikcivcivim zeynepp1 hemde ne yaramazlar 😍 belki sizinkide öyle yapıyor olabilir 😊😊 Sağlıkla gelsin inşallah 🌼❤