Bilen48 Muhammetefe Bilmiyorum ki şimdilik 3 tane iç ddi doktorum benim icitigim kalsiyum ve D vitamini icerio
Muhammetefe Bilen48 belki vitamin değerin düşüktür canım ola bilir benim aldgmda 12tane vitamnler var her bünyeye farklı ola bilr
Se3008 Muhammetefe hem keseyi görürüm diye gitmedim haftaya salı 5 haftalık olur o zaman giderim diye düşünmüştüm
Muhammetefe Muhammetefe ben 2 haftalıkken hem düşüp hapı hemde folik asit kullanmaya başladım zaten gdnce doktrn hemen verir vitamini
Obiranneadayi Cemos bence yedinci haftama girdiğim gün gittim ayni anda kese de gözüksün bebeğin kalp atisini da duyayım diye biraz sabırlı davrandım ve yedinci hafta ideal dediler ve başarılı da oldu
Kbrzynp Cemos benim kafam karışıyor hafta hesaplamasinda☺ doktor son adet haftanın ilk gününden itibaren mi saydı yoksa son adet tarihinin son gününden itibaren mi saydı canım ☺
Kbrzynp Cemos soruma cevap vermissiniz aslında o zaman ayniyiz ben son adet haftamin son gününden hesapliyordum. İlk günüm 20kasim başlangıç yani ☺ hangi tarihte gideceksiniz.ben 2 ocak. İlk gidişim olacak
Cemos Kbrzynp ben gttm canm 😗 kusura bakmyn kzlar uyuya klmsm 😀 Ayn 8 indede ocagn sekznde bebegi gormk icin cgrdi tatlm dktor kesesini gordm evet doktor adet basladgi gunu baz alyo hesaplarkn 😗😘😘😙
Cemos Muhammetefe bnmkinde b12 var folik var iyot var demir var bide bukadar gunde bitane ac karnina iciyorum bn 😗🤰😊