Muhammetefe Sevgim ben 1 hafta yattım ayağımın altına yastık koyup sende yat dinlen allahtan başkası bilemez moralini bozma
Gzmburcu Cemos inşallah haftaya gitcektin pazartesi ya da salı doktor perşembeye kadar yokmuş o zamana kadar dayanamam 😄😄
Cemos Bilen48 folik asitin gunde 3 defada kullanilani varmyms benm buseferki doktor newfolid diye bi folikasit verdi iyot takvyesi felanda var cok iyi hakketen 😍😗
Cemos Sevgim herseyin olablcegini sende biliyosun zaten sinir oluyorum soyle doktorlara ya 🤔 canm baska bi hastaneye daha git 😗
Zelihaferhat Cemos inşallah görürsün canım ama görünmese sıkıntı yok bence çünkü bende 2 gün önce gittim yeni kesem gözüktü ama bebek yoktu icinde kucucul bir nokta oda çok küçükmüş haftaya tekrar gidicem😊
mrskorkut Benim kullandığım Folikasit'in içeriğinde vitaminler omega 3-6 da yazıyor kızlar günde 1 tane içiyorum ben Adı da Regenesis max
Se3008 Merhaba yeni katıldım aranıza birşey sormak istiyorum 28 günde bir adet oluyorum dün (26) olmam gerekirsen ben 25 inde öğrendim hamile oldugumu kanda 381 çıktı normalmidir? Kaç haftalıktır ? Daha muayne olmadım. Kese ne zaman görünür? Teşekkürler 🙏
SevcanY Se3008 daha çok küçüktür 3 yada 4 haftalik dır. Bi kac gün bekle benim 428.08 di 5 haftaliktı
Bilen48 Se3008 cnm benim 20 kasım da olmam gerekiyordu bn 22 kasimda kan testi yaptim 121 cıktı sonra 25 de yaptim 500 cıktı ama kese gorunmedi cuma yine gidecem inş görürüm bebeğim i😍
Muhammetefe Benim folikastte 12 tane vitamin var ama ismini eve gidince yazicam bnde ilk defa duydum 3 tane ildigni günde
Bilen48 Muhammetefe Bilmiyorum ki şimdilik 3 tane iç ddi doktorum benim icitigim kalsiyum ve D vitamini icerio
Cemos Muhammetefe bnmkinde b12 var folik var iyot var demir var bide bukadar gunde bitane ac karnina iciyorum bn 😗🤰😊