HGulsah 5 gün oldu hala yok bebeğim küvezde süt bekliyor stres yapmayım diyorum ama elimde degıl damla damla geliyor sağıyorum da çeke çeke bir hoş oldum valla nasıl gelecek bu süt neler yaptınız gelmesi için
HGulsah Begumergun Doktor süt dedıkce ne yapacagımı bilemiyorum ki solunum desteği aldığı için bebek ile temasım da yok henüz
mrs_elisah Sıcak duş ve sırtıma yapılan masaj iyi gelmişti. İnternette var süt kanallarını açmak için yapılan masaj diye. Ama arkadaşların dediği gibi bebek emdikçe gelir
CansuDRY Nisa1710 Sorunuz da çok ilginç. 5 gün olmuş bebek doğalı. Süt gelmedi diyor. Zaten mama veriliyordur.😒
EssoSavve Hastanenin süt sağma makinaları var acıtıyor ama aşırı iyiler süt getirme konusunda sağma diyenleri de anlayamıyorum bebek küvezde sağılmazsa sütü çekilecek ve bir daha gelmicek hatta sağılmazsa sıtması tutacak bi süre sonra anne ateşlenecek niye her konuda yorum yapıyorsunuz ki 😏 gerekirse makina al canım göğüslerini hiç yakmayacak kadar sıcak olsun su masaj yapa yapa duş al ve her sağmadan önce mutlaka yukarıdan aşağı doğru masaj yap. Birde sırta yapılan masaj da aşırı etkili
HGulsah EssoSavve Aldım canım lansinoh un elektrikli makınasını aldım doktorda senın gibi sağ diyor ben yok süt dedıkce çekim gücünü düşür cektir sürekli dedi ama 🤷♀️
Duruuulina HGulsah canım benim de kızım 1 hafta küvezde kaldı aynı şeyleri yaşadım küvezde zaten mama veriyorlar ben de sütümü sürekli sağdım damla damla da olsa 1 hafta sonrada kendiliğinden akmaya başladı böyle duşa giricektim baktım bir anda ben sağmadan kendiliğinden akmaya başladı içini ferah tut inşallah en kısa zamanda bebeğin de küvezden çıkar hemen
Damlacix HGulsah canım ben de sezeryan ile doğum yaptım. İlk gun damla damla geldi hatta 2. Gun de cok az mama verdik o yuZden ama ben 2 saatte en yüksek gücte sağdım. İnan bana on dk da bir damla süt ancak gelıyordu. Sağa sağa coğaldı 2. Haftadan sonra her 2 saatte 150 cc geliyordu. En önemlisi bol su iç en az 3 lt, 2 saatte bir süt gelmese de sağım yap ve uykuna dikkat et. Uyku süt yapar. Ve humana emziren anneler icin süt artırıcı çay iç . Gelir Allahın izniyle ve enn önemlisi stresten uzak kalmaya çalış.
-siva01- Sıcak yoğurt çorbası , tereyağını azıcık erit üzerine pekmez dok sabah aç karnına ye meyve kompostosu,dut kurusunu suda haşla suyunu iç,bulgur pilavı benim bildiklerim bunlar canım kısa sürede gelir inşallah sütün 🤲
Hasretaytemur HGulsah humana çayı ve rezene de sütü arttırıyor sıcak duş iyi gelir bir an önce sağ Salim kavuşursunuz inşallah