Babysgarden Reyap hastanesi Mete Kürşat Koç 27 haftalığız başından beri ona gidiyorum çok rahat ve iyi biri umarım doğumda böyle geçer 😍
alitalia Ozisko reyap hastanesi Nereida hanıma gidiyorum. Oğlumun takibini de o yapmıştı. Şimdi bebeğim 14 haftalık devam ediyoruz. Ben çok memnunum şahsen tavsiye ederim
Elizsmom Ysmnsltg direk telefon edin internette numarası var asistanı bilgi veriyor özel muayenehane olduğu için hastanelerin bir tık üzerinde fiyat ama hastane gibi bekleme olmuyo hemen işiniz hallolur üstelik detaylı bir şekilde muayene oluyorsunuz en son muayenesi 500 dü
Elizsmom Greenlily Günaydın hanımda iyi bir de arzu hanım vardı duruyorsa o da iyi ama bence beylikdüzünde Diler koyuncu tartışmasız önde gider
bukurosnana Ozisko şu zamana kadar 5 hastane 6 doktor değiştirmiş biri olarak pahalıdır ucuzu yeni eski hastane herseyi deneyimlemis ve hep bir kulp bulup vazgeçmiş biri olarak söylüyorum ki . Beykent hastanesi Dr. Soner pul👍🤗 Enerjisi sürekli haftalar sonrasına kadar yönlendirip planlaması herseyi okadar istediğim gibi ki. İnanılmaz memnunum. Hastaneden lüks ve otel konforu beklemeyin . Çünkü gayet sıradan ki ben bahcesehie liv takipliydim. Bu hastane bana baya sıradan ve konforsuz gelmişti. Fakat doktorumu okadar sevdim ki. Benim için artık önemli olan şey bu oldu. Bu arada hijyen gayet yerinde olması gerektiği gibi. Sadece Liv medicana acibadem lüksü yok ama soner hoca şuan diğer tüm eksileri siliyor . Kesinlikle ta siye ederim 👍🤗
Meryemgundogdu2_ Pnrtrz merhaba hiç araştırmadım ama kendisinden çok memnunum sezeryan olucam yine doğumu da profesyonel yapıyordur diye düşünüyorum açıkcası😊 ama birisi yakın zamanda yapacağım demişti bu sohbette ona yazabilirsiniz yaptıysa deneyimlerini öğrenebilirsiniz🥰
Elizsmom Greenlily zaten 1 kez gidince beni anlayacaksınız:) hayırlısı olsun inşallah güzel bir gebelik geçirirsiniz
Esra33-34 Aklınız varsa kolon hastanesındekı kadın doguma gitmezsınız kızlar bombos hayalet gibi hastane doktor deneyjmleri desen yok asistan kıvamındalar. Hıc memnun kalmadım hemen değiştik. Medilife doktoru nöbetcı ali hoca var o iyi mesela. Burcu kazdal var onada gittim iyi. Bana acil serklaj işlemi olcagından burcu hanım perinatolojiye yönlendırdı acıbademe devam edıyorum. Halkalıda.
bukurosnana teachersrn Billue kupelioglu takıpliydim. Fakat önemli olan hiç bir testin ne zamanını vilgilendiriyor nede yonlendirme yapıyordu örneğin ikili tarama testimi yapmadığını söylemedi ki bulgilendirmesi gerekedirdi. Bie sonraki randevumuzda ikili tarama zamanımız ben yapmiyorum ama perinatolog yonlendirecegim demekiydi soylememekle beraber kimseye yonlendiremedi. Ki perinatolog bulmak zor randevu bulamadum buldugum tarihlerde test icin uygun zaman degildi derken cok stres yasadim.Benim ilk gebeliğim sonuçta hangi günde ne zaman yapılacak bilemiyorum ki. Ben okadar parayı niye veriyorum peki. Şimdiki doktorum hweseyi neredeyse 4 hafta öncesinden söylüyor. Bir sonraki randevuda olması gerekenlere kadar planlıyor anlatıyor. Çok şükür çok hastane ve doktor gezdim ama içime sineni buldum 🤗🤗
teachersrn bukurosnana anladım ben Deniz hanıma takipliyim ama o da yanlış ölçüm yaparak asimetriklik var falan diyip beni çok üzdü, şu an hiç emin olamıyorum yarısında doktor değiştirmek de istemiyorum 😔
NDK Ozisko Medilife Burcu hanımla başladım hiç memnun kalmayarak 3.ayda bıraktım. Birinci Hastanesi Hatice Hanımla devam ettim. İyiki karşıma çıkmış, siz istemeseniz de fazla fazla bilgi aktarımı yapıyor. Çok tatlı dilli çok güler yüzlü bir doktor. Diğer hamileliklerimde peşini bırakmam
NDK Pnrtrz Birinci Hastanesi Hatice Hanım, muayene ücreti 285, TL. Normal doğum 4950 ve mesai saatleri dışında doğuma gidipte illa kendi doktorum gelsin derseniz 2000 TL ekstra ücreti var. Tüm doktorlar için geçerli sadece Hatice Hanım için değil.
Sare_34- NDK merhaba hatice hanım icin gecerli degil dediginiz ucretini versek bile gelmiyor mu doguma mesai saatleri disinda
Sare_34- NDK merhaba hatice hanım icin gecerli degil dediginiz ucretini versek bile gelmiyor mu doguma mesai saatleri disinda
Sare_34- NDK siz burda demissiniz ya hatice hanım icin değil diye bende hatice hanım icin mi gecerli degil 2000 tl demek istemistim 😊 ben kendisiyle hic konusmadim daha ikinci kez gidicem
bukurosnana teachersrn memnun değilsen direk degistir. Birdaha o güveni hissedemiyorsun çünkü. Ben 6 buçuk ayligim son 3 kontrolüne kadar her rutin muayenelerimi farklı doktorlarda oldum. Her doktorda sıfırdan başladım üzülüyordum çok artık dalga geçiyordum bu gidişle sağlık ocağında dogurucam diye . Ama geze geze en iyi doktoru buluyorsun inan bana. Tereddütteysen direk değiştir canim
teachersrn bukurosnana haklısınız ben de ilk gebeliğimde çok dolaşmıştım, doğumumu yaptıran doktora da hiç ısınamamıştım aslında. Bunda öyle olsun istememiştim ama yine olmadı
NDK Zhro Medilife normal doğum son güncel halini bilmiyorum ama duyduğum kadarıyla bundan 4 ay önce falan 3000-4000 arasiydi. Birinci Hastanesi’ne göre baya baya uygun. Muayene ücretleri de öyle zaten