Ozisko Kızlar Beylikdüzü tarafındaki özellerde iyi bir kadın doktor arayışındayım tavsiyesi olan var mı ? Medicana ve Medilife doktorlarını araştırdım ama sadece internetteki yorumlara bakabildim. Özellikle şu doktora git diyen biri lazım. :)
moom222 Ozisko medilife Ali sunay 25 haftaligim başından beri ona gidiyorum hiç insanı korkutmuyor saolsun gayet net bebeği iki kamerayla gösteriyor sakin güler yüzlü her sorduğunda cvp veriyor gereksiz test yapmıyor hatta bebeğim uyuyordu gittiğimizde sırf yüzünü görelim diye uyandirmk için çabaladı amma bizim ki uyanmadı gayet güzel muayene ediyor
Meryemgundogdu2_ Ozisko merhaba ben birinci hastanesine Dr Hatice Şenel Yalçınkaya’ya gidiyorum siz sormadan her şeyi tek tek anlatıyor en önemlisi sizi dinliyor çok cana yakın samimi birisi çok memnunum gerçekten dünya tatlısı bir doktor tavsiye ederim. Muayene ücreti 225 tl😊
Elizsmom Ozisko Diler koyuncu ya gidiyorum ve inanılmaz memnunum. Hem her muayenede ayrıntılı ultrason gibi detaylı bakıyor bol bol fotoğraf ve anı yakalamak için uğraşıyor hem çok gĞel aydınlatıp bilgilendiriyor. Her mesaja mutlaka dönüyor. Gönül rahat kafada soru işareti olmadan teslim olduğum biri özel muayenehane olduğu için de ayrıca iyi hastane seçenekleri var kendimize göre bir yer seçme şansımız var.
Pnrtrz Ozisko medıcanada yıldız eren cetın var ama hem dogum hem muayene ucretlerı pahalı dıye ordan vazgectım birinci hastanesınde dilek pınar özere gıdıyorum memnunum simdilk
Minnak34 Meryemgundogdu2_ bende ona gidiyorum çok memnunum az kaldı doğuma inşallah o zaman da memnun kalırım🥰
Ozisko Meryemgundogdu2_ birinci hastanesinde ilk muayeneye Dilek Pınar Özer’e gittim yaa keşke Hatice hanıma gitseymişim bilemedim rastgele seçtim. Teşekkür ederim bilgi için🙏
Pnrtrz Meryemgundogdu2_ bende aynı hastanede dilek pınar özere gıdıyrm ama bu sizin doktoruda burda cok duydum acaba değiştrsemmı doktorumu denesem mı 34. Haftadayım bu hatıce hanımın pekı doğumda nasılmıs yorumlarını falan arastrdınız mı hiç
Sare_34- Minnak34 merhaba doğum yaptiniz mı nasıl gecti acaba bende hatice hanıma gidiyorum memnun kaldiniz mi hastane ve doktordan
Meryemgundogdu2_ Ozisko birde Hatice hanımı deneyin bence zaten randevu bulmak bile zor çok tercih edilen birisi çok önceden almak lazım 😊 sonra ikisi arasında fark görürseniz en hoşnut kaldığınızla devam edersiniz bu süreçte doktor çok önemli. Keşke kızımda da gidiyor olsaydım diyorum nasip 2. Çocuğaymış😋
Ozisko Meryemgundogdu2_ zaten Dilek hanımdan memnun kalmadım her şeyi ben sorarak öğrenmeye çalıştım :) ağzından zorla kelime almaya çalışıyorsun. Sadece gebesin dedi ve göndermeye çalıştı o yüzden daha ona gitmem iyi birini bulmaya çalışıyorum. Hatice Hanıma randevu almaya çalışayım teşekkür ederim tavsiyeniz için🙏🥰
3bebeli1kedili Beylikdüzü kolan hastanesi çiğdem solmazgül’e gidiyorum gayet memnunum kapalı güler yüzlü bir hanım sorularımı cevapsız bırakmıyor tek eksi yanı telefon numarası vermiyor olması 😀 onun dışında çok tatlı biri
Tazeanne5534 3bebeli1kedili bende ona gidiyordum ama sekiz haftalık bebeğim düşük oldu. Çok ciddi kanamam vardı o şekilde eve geldim hap filan vermişti ama bebek düştü. Kan uyuşmazlığımız vardı iğneyi hiç önermedi bile. Kürtaj filanda oldum. Bir gün randevu bulamayıp müsaitlik olan bir doktora gittiğim için randevum olduğu halde etik değilmiş muayene edemezmiş resmen trip attılar. Ayrıca yumurtalığımda kis varmış hatta sonradan patladı. Onu da söylememişti. Aynı hastanede beşinci katta Arzu hanım var ona gittim ondan memnunum.
3bebeli1kedili Elizsmom 16. Haftadayım halen çiğdem hanımla devam ediyoruz acaba ne Gibi olumsuzluklar duydunuz bilgi verirseniz sevinirim doktor değiştirmeyi zaten düşünüyorum üçüz gebeliğim olduğu için daha teşekküllü bir hastanede devam etme taraftarıyım
Elizsmom Ysmnsltg direk telefon edin internette numarası var asistanı bilgi veriyor özel muayenehane olduğu için hastanelerin bir tık üzerinde fiyat ama hastane gibi bekleme olmuyo hemen işiniz hallolur üstelik detaylı bir şekilde muayene oluyorsunuz en son muayenesi 500 dü
Greenlily Doktor konusun da bende çok kararsızım. Çiğdem solmazgül’e gitmeyi planlıyordum ama vazgeçtim. 8. Haftadayım kolan da günay naghiyeva muayene oldum enerjimiz tutmadı sanki
3bebeli1kedili Greenlily birinci hastanesi Hatice Yalçınkaya şenel’e de gidebilirsiniz ben çiğdem hanıma gidiyordum geçenlerde acil bir durum oldu takipli hastasıyım aradan alamam yarın gelsin randevu alıp demiş ben de o sebepten Hatice hanıma gittim aşırı pozitif çok tatlı biri ona da gidebilirsiniz ☺️
Elizsmom Greenlily Günaydın hanımda iyi bir de arzu hanım vardı duruyorsa o da iyi ama bence beylikdüzünde Diler koyuncu tartışmasız önde gider
NDK Pnrtrz Birinci Hastanesi Hatice Hanım, muayene ücreti 285, TL. Normal doğum 4950 ve mesai saatleri dışında doğuma gidipte illa kendi doktorum gelsin derseniz 2000 TL ekstra ücreti var. Tüm doktorlar için geçerli sadece Hatice Hanım için değil.
Meryemgundogdu2_ Pnrtrz merhaba hiç araştırmadım ama kendisinden çok memnunum sezeryan olucam yine doğumu da profesyonel yapıyordur diye düşünüyorum açıkcası😊 ama birisi yakın zamanda yapacağım demişti bu sohbette ona yazabilirsiniz yaptıysa deneyimlerini öğrenebilirsiniz🥰