-Papatya- Adetten 10 gün önce kan testi yaptırmıştım sonucu negatif çıkmıştı. Şimdi ise adetim 3-4 gün geçikti hamile olma ihtimalim var mı.
Aylinadakaya -Papatya- tekrardan test yapmadan evet demek sizi büyük umutlandırır. Bence evde test yapın ama yine de kan testi yapmadan net bir şey söylemek mümkün değil. Allah gönlünüze göre versin
Aysencim -Papatya- olabilir tabii ki. Bence acilden tekrar kan ver. Başım cok döndü kendimi iyi hissetmiyorum falan de oradaki doktorlara. Adetimde geçti ama emin değilim de biraz abart ki testi yapsınlar :D
N_A_Z_L_I_M -Papatya- Canım adetten 10 gün önce çıkmaz ki zaten.Şimdi varsa kesinlikle çıkar hem testte hem kanda 🥰
ozgurum10 Sarahh hayir erken gebelik testi de çıkmıyor dogru sonuc ben defalarca yaptım en iyisi kan testi
CansuMasal27 -Papatya- var aynısını ben yaşadım adete 5 gün vardı kan testi negatifti adet geçikince 2 gün evde test yaptım negatif 4 gün gecikmede de pozitifi gördüm kan testi verdim 150 çıktı beta 5 haftalık gebeyim
M-eng95 -Papatya- adetten 10 gün önce zaten ancak döllenmiş yeni hücre olur çok çok erken, eğer adetin düzenli ise tabiki ciddi anlamda umut vardır. Ama testsiz bişey demek çok zor :) hemen test yap bence 🤗
M-eng95 -Papatya- naaptın canım çıktı mı kaset testte valla adetten 1 2 gün önce bile kasette silik olarak çıkıyo inşallah hemen görürsün 2. Çizgiyi 😍
-Papatya- M-eng95 Eşimi bekliyorum tek yapmaya cesaret edemedim 😣 çünkü çok istiyoruz ve ilk bebeğimizi kaybettiğimiz için biraz hassasız
M-eng95 -Papatya- valla bende ilkini kaybettim seni çok iyi anlıyorum, inşallah sonuç ikinizi de güldürür 🌸