Aysunmardin23 Arkadaşlar günaydın ilk gebeliğim. 39+2yim sabah lavaboya gittim kalkınca birden birsey düştü iç çamaşırima bi baktım avuç içi kadar sümüksü birsey. Ama kanlı değil, sarı beraak renginde. Nişan olabilir mi?
Seyma_ck Aysunmardin23 benim daha gelmedi ama nişandır o kanlı olmak zorunda değil.Hatta berrak olması olumlu bir durum diye biliyorum ben.Her an gelebilir bebiş☺️sağlıkla gelsin
137085 Aysunmardin23 nişan grlmiş hadi hayırlısı olsun benimde bugün kasık ağrım başladı 38. Hafta allah yardımcımız olsun
Denizyildizi1 Aysunmardin23 Bende de aynı dediğin gibi geldi doktora ebeye sordum sadece kanlı pembe gelir dediler noldu son durum hastaneye gittin mi
NeseA Aysunmardin23 benim 3 çocukta nişanım evde geldi hemen ardında sancim başladı ve 2 saatte doğum yaptım. Darısı senin başına inşallah 🤲🏻😘
Aysunmardin23 Denizyildizi1 yok gitmedim canim 1, 2 saat oldu sadece kanlı yada pembeyse değildir çünkü sariydi
Fasulyem2 Aysunmardin23 hazırlığını yap cnm evini çantanı vs ama ben nişanı anlamamıştım öylesine akıntı sanmıştım 4-5 saat sonra suyum geldi :)
Fasulyem2 Denizyildizi1 evett hiç nişan ya da su gelmeyedebilir bazen suyu hastanede patlattıkları oluyor yani herkesin doğumu farklı oluyo cnm. Salya gibi yoğun akıntım vardı bi iki saat sonra yine geldi yoğun ben hala anlamamıştım ne olduğunu sonra biraz uyudum öğlen kalktığımda elbisem ıslanmıştı 3 cm olmuşum hiç sancım yoktu suni verdiler. Bayramın 1. Günü hastaneye gittikten 4 saat sonra bebeğimi kucağıma aldım. Kimisinin nişanı geliyo doğumu 1 haftayo buluyo falan Allah bi avazda kurtarsın hepimizi benim de salı gününe kadar gelmezse 2. bebğim çarşamba gece yatış verilcek suni sancı ile baslatlcak dpğımum
Nurcan6161 Aysunmardin23 bendede aynisi geldi yarın bir hafta olcak ne gelen var ne giden ama haftam da 37+2 var da