Boniboncuk Aysencim vajinanınızın florasını bozmuşsunuz O zaten kendı kendını temızleyebilien bir ozelliğe sahip dışardan yapılan her müdahale yapıyı bozar
Skdinc Aysencim hala doktora veya eczaneye gitmek yerine buradan bilgi alıyorsunuz. Bence kesinlikle bir hekime veya eczaneye başvurun. Buradan kimse sizin durumunuza uygun tedaviyi/ uygulamayı söyleyemez.
Denizyildizi1 Aysencim Sen yine sirkeli suyla kurtulmuşsun ben direk limon kolonyası dökmüştüm ay nasıl yanmıştı ama burda çözüm aramak yerine ara eczaneyi ordakiler sana uygun krem ilaç neyse versinler daha çabuk geçer
zeytinkiz Aysencim benım yazın hamileyken göğüs aram ve alt kısmı pişik olmuştu bebeğime aldıgım sudocrem i sürdüm gecirdi 🤭 7.5 aydır da bebeğime kullanıyorum hiç pişik yasamadık cok şükür
Aysencim zeytinkiz bende sudo sürdüm 1 saat kadar durdu onu sildim simdi hamazinc sürdüm. Yanıyor sızlıyor mahvetti ya
[silindi] Annem kardesim her pistiginde bebek vazelini surerdi ama bak pembe kapli bebek vazelini normal vazelin markasinin baska markalari hic denemedik. Yagli bir krem belki iyi gelebilir.
PrensesAnnesi- Aysencim eldivenle temizlen bacım oranın kıl kökü bile iltihap kapmıştır. Temiz olması lazım deriyi yakmışsın çok geçmiş olsun giyme sakın iç çamaşırı falan evdeyken iki üç gün en az öyle gez tekrardan çok geçmiş olsun
Dark Aysencim böyle şeyleri uygulamak lazım. Sirke asit bir nevi. Yakmış sizi. Bebek pişik kremi alıp sürün bence varsa. Ya da en garantisi eczaneye anlayıp krem isteyin