Fuldenislek Biyo_logg bende 39+6 2 cm açıklık var bir aydır ve onun dışında hiçbir şey yok yoruldum artık 🤦🏼♀️ Tabi bir de kilo durumu var geçen hafta 3.500 kg idi
Biyo_logg Fuldenislek oo maşallah tosuncuğa sağlıkla gelsin İnşallah . Tarihlermiz aynı bakalm kim önce doğuracak😀
Mervem91 Bende tam olarak 38 den selamlar kızlar ağrılarım var ama bebiş grlmedi hayırla gelsinlrr inş cuma kontrolüm var
babygeldi Biz de 38 olduk ağrıyı sancıyı bırakın daha aşağı bile düşmedi tepede duruyo nst de bile kadın senin bebek çok yukarda diyo gelmeye niyeti yok heralde bizimkinin bakalım😂
Nazorl Biyo_logg Bizimde 19 günümüz kaldı gözüküyor uygulamada ama hiç birşey yok sancının yalancısı bile yok 😂
Biyo_logg Nazorl senin neredeyse daha 3 haftan var cnm az sabret 😂 ama yalancı gelmesi lazmdı şimdiye fragman gibi 😊
Cigdemcolak 40+2 olduk bizde gelmek istemiyolar bu bebişler yerleri rahat galiba ama artık bizler tükendik 😂
Biyo_logg Cigdemcolak gerçekten işkence gibi artık eski halimi hatırlamaz oldm sanki hep böyle ağır kalacakmışım gibi
Biyo_logg Annevecanliblog sanki benimkide takla attı yan pozisyonda şuan , İnşallah düzelirler bizi yormadan dünyaya gelirlerrr
Biyo_logg Zuleyha_busra1 yaa maşallah minnoşa 😍 o zaman fazla beklemeden gelsin annesni yormasın İnşallah
Biyo_logg Merve6494 amiin İnşallah tez zamanda kısa sürede doğumumz gerçekleşir , senin daha varmış vaktin 🤗🤗
Biyo_logg asilveyigit 20 kat merdiven derken 20. Kata mı çıktın kız :)) ben merdiven çıkmadım şimdi gidip başkon yıkayacam sürünerek😀😂
Biyo_logg Ferii95 bencede 40 ı tamamlayacağız bu gidişle nedir bu böyle yahu 😀 kemikleri acaip batıyor yataktan hamamböceği gibi kalkıyorm
Ferii95 Biyo_logg aynen ayaklarını hep aynı yerden çıkarıyor artık oradan dışarı çıkacak diye korkuyorum ☺️