Nur-01-35 aynı şeyleri yaşıyorum. Vallahi daha gelmeden herkes bı plan içinde. Koca anlayışsız olunca yapacak bir şey de yok 🤦 Bende annemi istiyorum annemin başında bir sürü kişi var sorumlu olduğu kadın nasıl gelecek. Sen gel diyor bende evimi kaynanamlara bırakıp gitmek istemiyorum doğum zamanı( kaynanamlar soba kullanıyor eşimde soba yakmasinlar diye ilk defa kışın bize çağıracak hem de doğumum aralik ayına geliyor, benim evim kaloriferli) ay stres stres ne yapicam bende bilmiyorum. Annem de en fazla 10 gün gelebilirim evdekileri ne yapayım dedi. Kaynanamın başı boş kaynatamla bu kış kesin bizdeler de ben de evimi bırakmak istemiyorum ay ne yapayım bilmiyorum ya 😑 kaynanam bakmaya güzel bakar evimi toplar temizler de kaynatam düşününce saçlarım dikenleniyor sinir eder beni. Bende annem olsun istiyorum annemde Cok gelemem diyor, sen gel ben bakarım doğumu da burda yap diyor, bende evimi onlara bırakmak istemiyorum sahiplenirler ben olmadan. Annemde bırak gel diyor ay ne yapayım canım bende bilmiyorum 😑