ebruay00 Van Akdamar Hastanesi’nde memnun kaldığınız doktorlar ve doğum ucretleri hakkında bilgi verebilir misiniz
Sadriye35 ebruay00 neden akdamar a gitmek istiyorsunuz biraz memnuniyet oranı düşük bi hastane diye bilyorum orayı muayeneleri 125 lira doğum 2500 civarı sanırım. Lokman hekimde gürcan hoca var hem perinatolog muayenesi 215 doğum da 4500 diye duymuştum. Akdamardansa lokman hekim daha iyi sanki
Minigindunyasi ebruay00 riksli bir gebeligin yoksa sakire gideblrsn yoksa bilmiyorm bnde arayis icindeym
acargolge5 Merhaba bende Van’da yaşıyorum tayinciyiz yani yerli misin sen burda ??ben akdamara da lokmana da gdyorm devlete de gdyorm sen hangilerine gttn imran vardi başta memnundum akdamarda sonra brktm onu sen kaç haftalıksın ?ust üste soru oldu ama 😅😅
ebruay00 acargolge5 benim eşim asker olduğu için Yüksekova dayız ama burda doktor falan yok özel hastane hiç yok devlet desen 10 kişi aliyo içeri bende 33 haftalık hamileyim eğer memnun kaldığınız doktor varsa şimdiden öneri alayım ona göre gideyim diye yazdım 😅☺️
acargolge5 Bölge de Yusuf var Taşkıran ona gttm bayramdan bir gün önce çok memnun kaldm genç ılgılı bir doktor ama bi ay öncesinden aradım öyle randevu buldum hani denk gelırse devlete gdyorm denk gelırse lokman yada akdamara kafama göre yani 😅
gulsum13 haftadayım ve gebeliğin başından beri şakir beye gidiyorum gayet ilgili bir doktor. Tavsiye ederim
ebruay00 gulsum13 evet en çok onu duydum sanırım ona gidicem bende ücretler hakkında bilginiz varmı ben yuksekivadayim eşim assubay izin alırsa gelip goruncem önden bilgi verirmisiniz 🤗
gulsum13 ebruay00 muayene ücreti 120 TL önden randevu alınmıyor mesai saatleri içinde gelip sıra alarak muayene olabiliyorsunuz.
ebruay00 acargolge5 aynen burda sağlık diye bişey yok normal acile gitseniz bile bişey yapmıyorlar Van’da ayarlayıp dogumumu yapicam inşallah 🤗
gulsum13 gulsum13 ben ilgi ve alakasından memnun kaldım. Umarım size de faydası olur. Aklınıza takılan her şeyi bir bir cevaplıyor ve instagramdan da istediğiniz zaman soru sorabiliyırsunuz cevabı çok gecikmiyor.
ebruay00 gulsum13 peki sezaryen doğum ücreti ne kadar bilginiz varmı hastaneyi arıyorum asla soylemiyolar ücreti
ebruay00 Sadriye35 açıkçası ilk Gürcan beye bakmistim askeri lojmanda olduğumuz için hamile birçok kişiyi tanıdım ve Gürcan bey birini terslemisti Instagram üzerinden gelmezsen gelme tarzında bişey yazmıştı tabi asla kötülemek değil amacım alanında en iyisi zaten ama ondan sonra Şakir beye yazdım çok çok sıcak davrandı gidip görünmek istedim bende ☺️
Sadriye35 ebruay00 anladim ben sadece detaylı için gittim iyiydi tavrı sanki rahatsız edici bisey görmedim burda da çok tercih eden olduğu için tavsiye etmek istedim. Benim doktorum da çok iyi tugba atasaral kendi kliniği var lokman hekimle anlaşmalı orda doğum yaptırıyor ben çok memnunum ama doğum ücreti biraz yüksek o yüzden direkt onu yazmak istemedim 7500 lira doğum ücreti. Akadamarda da en çok sakir beyi begeniyorlar