Seher68 Kızlar 28 haftalık hamileyim ve içim yanıyor canım dondurma istiyor ve haftada iki gün ara ile yiyorum dayanamayıp🙈 kayınvalidem de yeme çoçuk doğduğun da sancı yapar çoçuk sürekli ağlar diyor internetten baktım ama hiç böyle birşey karşıma çıkmadı sizce Aslı varmıdır ? Yedikten sonrada sıcak su içiyorum hemen bişey olmasın diye biraz tedirgin oldum öyle diyince 🙇🏻♀️
Sinemmmmm58 Seher68 ya amann onlara bakarsan maden suyu bebegi eritiyo dondurma zararli herseye bisey uyduruyolar ben inanmiyorum oyle seylere sizde pek umursamayin bence
annenur Seher68 yok beeee kim demiş bunu. Benim her tanıdığım hamilelikte gece gubduz dondurma yiyor. Bende bı ara çok canım istiyordu yiyordum. Hiçbir yazılı kaynak da yok salla ona kalirsa sakız şunu yapiyo madem suyu bunu. Yapıyor çilek şöyle edito yeneye devam
Edahoso Seher68 annem bana hamileyken hergün dondurma yiyormuş canı çektiği için, bende de öyle bir sıkıntı yoktu şuanki yediğin şey doğduktan sonrasına etki etmez ama doğumdan sonra yediklerin etki eder
Seher68 Sinemmmmm58 ay sormayın ilk zamanlar maden suyuna limon sıkıp içiyordum hem mide bulantımı bastırıyordu hemde şişkinliğimi alıyordu doktora gidince kayınvalidem şikayet etti beni doktor bey içme diyorum içiyor diye ben şok tabi doktorda demesin mi abartılacak bişey yok sanki limonu çoçuğun üstüne mi sıkıyor dedi bozdu benim kayınvalidemi orda 😅
Seher68 Nskyhn inanırmısınız bende hiç duymadım kimseden internetten de o kadar bakıp araştırdım inanasım gelmiyor ama sürekli söyleye söyleye iştah falan bırakmıyor
Seher68 annenur banada denildi hepsi canım soda limon çoçuğun kemiklerini eritir çilek yerken elini değme leke oluşur nereni kaşırsan dondurma böyle herşeye bişey söyleniyor 😅
AysenurDogruol Seher68 sabah 8de suni sancı ile doğuma gircem 40+1 ve 2 saat önce kocaman bir dondurma yedim ağlarsa söylerim 😂 😂 😂 şaka bir yana daha anne karnında o kadarda değil ya emzirirken olsa üşütür sütten geçer derler onu biliyorum da bunu ilk defa duydum 😂
Seher68 AysenurDogruol ha ha ha rabbim yardımcınız olsun sağ saglim doğumunuzu yaparsınız inşallah ay evet kimseden duymadım şu zamana kadar banada saçma geldi az kaldı yeme çoçuk üşütücek karnında diyecekler 🤣
Sulegorkemakyol Seher68 yok tabiki öyle birşey hurafe inanama sakın kendinede dert edinme tabiri cayizse kocakarı laflarını ve söylemlerini sakın inanama kendine ve bebeğine sadece piskolojik olarak kötü hissetmene neden olursun sadece
Seher68 Sulegorkemakyol çok haklısınız bende içten içe acaba yanlış mı yapıyorum pişman olurmuyum ya haklılarsa diye sorgulamıyorda değilim inşallah bişey olmaz dinlemeyip yiyorum soguk bişey içemiyorum saten gazlı içeçeklerde zararlı bi dondurmam vardı onada bunu diyince son çare buraya yazıp sormak istedim 😅
Melisssle Seher68 hemsirem bana cok yememi bebegin zatureli dogabilecegini soylemisti bence sizde dikkat edin ne olur olmaz
Sedaaa95 Seher68 Ben dün dolaptan yoğurt çıkartıp yedim yeme öyle yemeden önce çıkar 2 saat beklet dedi direk yersem doğumdan sonra ağrı mı ne olurmuş öyle dedi😁 ne alaka yani birde sıcak şehirde yaşıyoruz yazın burda dışardan bir şey yenmez hava aşırı sıcak oluyor ama işte yememem lazımmış tabiki ben yiyorum ama 😁
Seher68 Sedaaa95 sıcak yerde dayanmak daha bi zor rabbim yardımcınız olsun bende dinlemiyorum yiyin gitsin 😅
eymeninannesi35 Ayyy batıl inanç yemin ederim hepsi hiç birine inanmıyorum artık eşimin babaannesi de her seferinde sıralıyor çilek yeme leke olur , dondurma yeme üşütür , acı turşu yeme suratı asık olur ne yicez biz 😂😂
Minigindunyasi eymeninannesi35 hepsini duydumda asik suratı ilk kez duydum ciddn bunlar nerden cikartiyorlar acaba
tennumbertenten Seher68 dondurma gibi yağlı süt ürünleri göğüs kanserini tetikliyor diye bir yazı okudum. Araştırmak gerekir tabi. Ben de yiyordum azalttım.
Seher68 tennumbertenten ay bunuda ilk defa duydum tam tersi yoğurt peynir süt bol bol ye çoçuğun gelişimi için iyi denildi bana vallahi kime inanacağını şaşırıyor insan 🙈😅
Mom10_ Seher68 az önce 4 top Maraş’ı gömdüm 😋yediğimiz şeyi mide asit suyumuz anında parçalarken dondurma nasıl asdfffggkl 😂😂devamını yazamıcam😂 ye gitsin kardeşim ya inanmama …🌸
Sedaaa95 Seher68 Öyle valla şimdiden şort askılı geziyorum evde yinede yanıyorum ara ara tam sıcaklar geldiğinde düşünemiyorum 😬😁 yiyorum valla dondurma falanda yiyorum onlara kalsa dolaptan hiç bir şey yememek lazım ama ben kafama göre takılıyorum 😁