kckelf123 10 bitti 20 ler bitti 30 uncu haftaya gelmişim Bi duygulandım🥺doğum geldi çattı resmen zaman çok hızlı geçiyor sanki 😌😌Rabbim hepimizi sağ salim yavrularımıza kavuştursun olmayanlarada tattırsın bu duyguyu inşallah 💙
Edahoso kckelf123 ben de 31 oldum hem zaman nasıl geçti diye düşünüyorum hem de doğum yaklaştıkça stres oluyorum😂
Kuputo kckelf123 benim de 33.hafta bitecek bu cuma, gerçekten 30lar daha hızlı geçiyor sanki doğuma bu kadar az kalmasına inanamıyorum 🐣
Edahoso kckelf123 bence oldukça aktif hatta her ultrasona baktığında doktor çok hareketli diyor hıçkırıkları da bariz belli oluyor 😂
anne123_ kckelf123 bende 31 hafta oldum hareketler baya sertlesti ve çoğu zaman toplaniyor itiyor bazen canımı bile yakıyor
kckelf123 Edahoso benim bebeğim dışarıdan bakınca belli oluyor hareket ettiği ama çok naif danranıyor bakmasam anlamam o derece hızlı hızlı hiç vurmuyor neden acaba 😂
Edahoso kckelf123 yaa kız mı acaba seninki 🥹 benimki erkek belki ondan da daha hareketli falan olmuş olabilir, başlarda böyle değildi ama bu aylrda git gide gareketleri artacakmış ve sonrasında belli bir düzende hareket edecekmiş öyle yazıyordu
kckelf123 anne123_ iyi mi kötü mü bilemedim ama bazende çok endişe ediyorum çünkü benim bebiş çok naif davranıyor, çok hareketli değil ultrason dada en son 27 de gitmiştim o zaman da ağır ağır hareket ediyordu rahatsız etmeyin der gibi😅😊
Payasadeka Bende 30+4 oldum bi tuhaf oldum gerçekten stres heyecan ikisi bir arada 🥰 hareketleri de gününe göre değişiyor bazen çok hareketli gece gündüz durmuyor. Bazen de çok naif yavaş yavaş hareket ediyor🤭