Halitinannesi Iloss_06 ay eltim geçen hareketsizlik de doğum belirtisi dedi ama benim kız daha içerde kuduruyor 😅😅
Halitinannesi Nazirellam doktora git canım 40aşmasın fazla kaka yapma olayları olabiliyor kırktan sonra tehlikeli olabiliyor 🤲🏻🤗 inşallah suniye gerek kalmadan doğurursun🤲🏻
Aysegulkaral Halitinannesi Benim hiç bir belirtim yokken 39+0 da gece 5 te suyum geldi bugün 3 günlük olduk suyum geldiğini bile anlamadım altıma kaçırıyorum sandım 😂
Annekuzusu_Ayaz Halitinannesi bizde 38+0 arada bi yalancı sancı kasılma gelip gidiyo başka bişeyimiz yok😅sanırım gelmeyede niyetimiz yok
Annekuzusu_Ayaz Halitinannesi bizimki inat sanırım 40a kadar gelmeye niyeti yok gibi bi yandan korkuyorum bi yandan heycan var
Mervem91 Bende bugün 38 haftalık oldum ağrılarım var kasık ve bacsk ağrısı ama bebiş gelmedi henüz artık sabırsızlanıyorum
Sezya Halitinannesi yok bayram çıksın aradan diye diyorum 😅 tarih takıntım yok şükür sağlıkla doğsun yeter
Mutlulukpariltisi Hiçbir belirti yok hafif nadiren adete benzer sızlama karın ortası ağrı oluyor bir de hafif iştahsızlık ishal olabiliyor