Halitinannesi Kızlar 39+1 oldum daha tık yok yalancı sancılar vardı geçen hafta onlar bile geçti sizde durumlar nasıl🙄😅
ElifPeker06 Halitinannesi hiç bir belirti yok sancım var sandım meğerse ishal olmuşum 🤣🤣🤣🤣🤣 çok güldüm sıfır belirti
Bizimmasalimiz__ Halitinannesi aynı malesef ne açılma var ne başka bişey sadece sol kasikta batma ve yalancı sanci🤔
YeninesilAnne Halitinannesi 39+4 olduk. Sol kasığımda hafif bir sancı dışında hiç bir şey yok 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ sabahtan beri dua ediyorum sabaha kalmadan dogurayim diye ama hiç umudum da yok tabi ki 🤦🏼♀️🤷
Aysegulkaral Halitinannesi Benim hiç bir belirtim yokken 39+0 da gece 5 te suyum geldi bugün 3 günlük olduk suyum geldiğini bile anlamadım altıma kaçırıyorum sandım 😂
Halitinannesi Bizimmasalimiz__ inşallah yarın bir sürpriz olurda hepimiz kolayca sağlıkla doğururuz amin 😅
Halitinannesi Fattooss ay ben geçen gün çantayı topladım eşime hazırlan bir saate çıkarız gideriz hastaneye dedim üstünden 5 gün geçti daha çıkıyoruz 😅😅
Halitinannesi YeninesilAnne inşallah sabah gidersin doğuma canım 🤲🏻🤲🏻 Allah bir avazda kurtarsın inşallah 🥰🥰
ElifPeker06 Sezya yok ben gebelikten öncede hep ishal olurdum sık olurdum yani gebelikte öyle oluyorum 🤣 bağırsaklar maşallah iyi çalışıyor 🤣
Sezya Sancım var gibi de yok gibi de suyum geliyor gibi hissediyorum ama olmayada bilir 🤣 çok karışık bir haldeyim. Ama iyi değilim. Tek istediğim 2 gün daha dayansın sonra doğabilir 😅
Halitinannesi Sezya aynen valla bir de ikinci doğumum olacak bu bilmezlik bende neden anlamış değilim😅 5 Mayıs mı istiyosun😅 bende aslında bir yandan o tarihte doğurmal istiyorum da oğlum 05.05.20 doğumlu bu da öyle olursa bal olur 😅
Iloss_06 Hafif ağrılar giriyor yerinde durmuyor tepiniyor habire bir de ishal çıktı başımıza şaka gibi 😅
Halitinannesi Iloss_06 ay eltim geçen hareketsizlik de doğum belirtisi dedi ama benim kız daha içerde kuduruyor 😅😅
Nazirellam Bizde 40. Haftaya girdik bebek çok hareketli Kasıklarıma vuruyo ama hiç Bir belirtim yok başka :(
Withminou Nazirellam benimde 39 oldum ama belirti yok sadece bebis cok hareketli onun hareketleri canimi yakiyor batiyor hep
Halitinannesi Nazirellam doktora git canım 40aşmasın fazla kaka yapma olayları olabiliyor kırktan sonra tehlikeli olabiliyor 🤲🏻🤗 inşallah suniye gerek kalmadan doğurursun🤲🏻
Sezya Halitinannesi yok bayram çıksın aradan diye diyorum 😅 tarih takıntım yok şükür sağlıkla doğsun yeter