Jana Bana da doktorum plasentamın yaşlanmaya başladığını söyledi 4 gün önce, bugün 37 +1 oldum. Doğum tarihim de etkilenmeyecek yani daha erkenden bebeği alalım gibi bişey demedi.
Ozden-21 Jana evet bu gun gittim doğumundan 10 gün önce sezaryanla alacak benimki biraz fazla galiba o yüzden yani tam 38 haftayı felan doldurmuş olacağım şuan bebek 3 kilo 300 gram alır galiba doguma kadar insallah
Serapcemre Ozden-21 merhaba ben doğum yaptım😢31haftalık açılmam ve sancjm oldu enfeksıyon tetiklemiş doğumu bebeğim küvezde çok şükür iyi size dönüş yapamadım dua edin bana
Jana Ozden-21 bende sezaryen olucam 38+4te ama kendim tercih ettiğim için, yani daha plasentada yaşlanma başlamadan onu konuştuk doktorumla. Maşallah bebeğinizin kilosu çok iyi, benimde en son kızım 2900 gramdı kilo alırlar yine doğuma kadar
Reshaa Ozden-21 ben de 20li haftalarımda korona geçirdim bebeğim hep geriden geldi şuan 40 haftalıgım ama hala geriden artı plesentam yaşlanmıs çarşambaya kadar bekleyelm olmado suni veririz dedi dr