Eminecak Sergul29 yani doğum seklini de belirlemene yardımcı olan bi konu çayın darsa normal doğumla kendini yipratmazsin. Ben sabirsizlikla bekliyorum çatı muayenesini nesinden korkacaksin hamilesin sana zarar verecek bir şeyi doktor neden yapsin. Hep kısa sürdüğünü söylüyorlar takma herkesin söylediğini.
MeyraRana Sergul29 kişiden kişiye değişiyor bazıları hiç hissettirmiyor bazıları çok can yakıyor inşallah ii birine denk gelirsiniz korkulacak bişi yok cnm en zoru doğumhaneye alındığın zaman sürekli açılma varmı yokmu bakması sıkıntı. Benimkini yarım saatte bir baktılar ama sezeryana alındım o kadar acı çektim ama normal nasip olmadı.
Elif1910 Ben de ilk defa oldum çok canım yandı doğum korkum yoktu çatı muayenesinden sonra çok korkmaya başladım psikolojim baya etkilendi
aslicatkin Nuraykk cahıllıkle ne alakası var herkesın acı eşiği farklı yanlış konuşuyosun bende yaptrdım çok zorlandım senınkı rahat gecmıs her bunye farklı
Fatoo33 Hiçte değil canım ben ki acıya hiç dayanaklı biri değilim son günler çok sık oluyorum sancılarımdan dolayı açılma bekliyorum 🙄
Birkuzucukbeklerken Sergul29 hayır canim hic korkma 1 saniye bile sürmüyor yaptırmayanlarin aklından zoru mu var bilmem leğen kemiği darsa bebegini tehlikeye sokarsın erken bilinirse bu durum direk sezaryen günü verir dogum sancisini bosuna çekmemiş olursun tabi bunları bilmenin tek yolu da bu ve kendini serbest bırakır kasmazsan o an saniye sürmeden bitiyor zaten doktor jel kullanıyor hissetmiyorsun bile inan
Eminecak Birkuzucukbeklerken aynen öyle ben yaptirmadim ama bekliyorum yapsinlar hemen diye merak ediyorum normal doğum için bi engel var mi diye.
137085 Sergul29 bence yapan doktorun eli çok önemli canım benim doktorumun elide biraz sert ilk gebeliğimde yapmıştı canım çok yanmıştı bide hamileyken biraz daha acıya hassas oluyoruz ama korkma yani saniyelik bişey sonrasında bi sıkıntı olmuyor doğumda da acılma varmı diye sürekli bakıyolar zaten hepsi geçiyor gidiyorda bende simdi doğumu bekliyorum allah hepimizin yardımcısı olsun
Suleermz Sergul29 36+4 de 2 kez oldum hiç bir şey olmadı 37+6 da tekrar oldum hiç bir şey olmadı yine tek yapman gereken nefes alıp vermen ve ay acır mı yok nasıl olucak diye düşünmemek
Burceee Daha dün çatı muayenesi yapıldı bana. Hiç strese girilecek, korkulacak bir yanı yokmuş emin olabilirsiniz. Çok kısa sürdü. O an elbette biraz hissettim ama sonrasında bir acıma durumu vesaire de olmadı.
Dunyammf Sergul29 ben de çok korkuyordum geçen hafta oldum hiç korkulacak gibi değilmiş birde ben ilişkide bile canı yanan acıya dayanamayan insanım korkulacak birşey değildi ☺️