Melekk8 Ozlm0916 regliniz düzenlidir benim düzensiz üç takvim uygulaması yüklü üçüde farklı tarih gösteriyor 🤷♀️
Melekk8 deryakptan benim reglim düzensiz o yüzdrn ben test yapıyorum takvim uygulamaları tuturamıyor beni
Melekk8 Ozsvm ben dün yumurtladım değerlendirdim bakalım bugün inşallah çatlama olur ama sadece yumurtlama değerlendirebilceğim maalesef
Melekk8 CansuDRY aynen öyle insan sağlamada almak istiyor ama maalesef eşimin işi sıkıntı her gün evde olamıyo geçen ayda takip yaptım ama nöbetine denk geldi değerlendiremedim bu aydan ümitliyim🙏
Melekk8 Princessmom ayy darısı bana amin bende umutluyum ilk defa yumurtlama gününü denk getirp değerlendirebildim
Kubos01 Melekk8 ilk kızım evlendiğim ay ilk deneme de oldu ama ikinci 2,5 sene sonra oldu baya kullandım yumurtlama dahil 4 gün değerlendirdim olmadı hamile kaldığım ay tek ilişki ile yumurtlamadan birgün sonra ile hamile kaldım
Bsragrkan Princessmom ah su polis eşi olma sorunsalı, ne kadar zor vallaha benimde eşim de polis zor vok zor ☹️
Princessmom Bsragrkan aynen öyle canım çok zor afedersn ama yatak hayatımızı ble işine göre ayarlıyoz resmen