Melekk8 Kızlar geçen ay yumurtlama takibi yaptım ama eşim asker nöbetine denk geldi değerlendiremedim bu ay tekrar yumurtlama gördüm yumurtlama gününü değerlendirdim ama çatlama günü nöbetçi bir gebenin günlüğünü takip ediyorum yumurtlama günü dahil 3 günü değerlendir dedi var mı sadece yumurtlama günü değerlendirip gebe kalanlar çok istiyorum gebe kalmak🙏
Pinarinayseni Melekk8 Olacak olan oluyo takılma sperm zaten senin vücudunda uç gun kalıyor (esinin spermi sağlıklıysa) kalıyordur yanı o yüzden rahat ol ben bir kere değerlendirdim sonra küstük kalmışım yanı
Ozlm0916 Melekk8 valla biz yumurtlama gununu degerlendirdigimiz halde 2 ay olmadi adetten hemen snra yapınca tuttu şimdi 26+5 olduk rabbim isteyen herkese nasip eylesin sende adetin bitince hemen arkasına bi dene
Deletedmom_12 Melekk8 canım.spremler vucudumuz da bi sure kaliyor diye biliyorum iliskiye girdign gün illaki kalcan dye bişe olmaz belki 2 gün sonra dollenir yumurta . Ama ben ben yumurtlama gunumde kalmistım 7 haftaligıź rabbim en kısa zamanda hayırlı bi haberle karsilastirsin amin ecmain🤲
deryakptan Melekk8 Ben öyle hamile kaldım telfon uygulamasından baktım yumurtlama günlerine o şekilde oldu
Zynp2116 @“Melekk8” ben okadar detayları bilmiyorum yumurtlama tamam ama çatlamayı bilmiyom benim de eşim polis sürekli denk gelmiyo görev çok oluyo ama hastalıktan sonra 2 günde bir olursa olma ihtimali çok yüksek
Melekk8 Zynp2116 canım yumurtlama testi yapıyorsun iki Çizgi kopkoyu çıkıyor o yumurtlama oluyor sonra ki gün testi tekrarlıyorsun bir çizgi silikleşmeye başladıysa çatlama oluyor yani yumurtan çatlamaya başlıyor ama hala iki çizgi ise yine yumurtlama mutlaka çizgi silikleşmesi lazım yumurta çatlamazsa gebelik olmaz gün aşırı ilişkide hep olmuyor maalesef işinden dolayı ya nöbette oluyor ya yorgun oluyor ya çok geç geliyor
Melekk8 Damladonmez canım yumurtlama testi kullanıyorum adetim düzensiz olduğu için bugün yumurtlama gördüm değerlendirdim
aycabelgin0 ben sadece yumurtlama günü değerlendirdim ondan sonra hiç birliktelik olmadı memleketime gittiğim için tutmuş ama
Melekk8 Ozlm0916 regliniz düzenlidir benim düzensiz üç takvim uygulaması yüklü üçüde farklı tarih gösteriyor 🤷♀️
nazeli21 Reglin ilk gününden say, 13-14-15-16-17-18-19-20. güne kadar gün aşırı birliktelik yaşa. Bu süreç yumurtlamanın en yoğun olduğu dönem. 2. Bebeğimi bekliyorum, sadece bu günleri değerlendirdim çok şükür tuttu. Darısı sana da olsun inşallah. 🤲🏻
Melekk8 deryakptan benim reglim düzensiz o yüzdrn ben test yapıyorum takvim uygulamaları tuturamıyor beni
Melekk8 Ozsvm ben dün yumurtladım değerlendirdim bakalım bugün inşallah çatlama olur ama sadece yumurtlama değerlendirebilceğim maalesef
Princessmom Melekk8 ben sadce yumurtlama günü ilşki oldu eşim polis çünkü başkada denk gelemdik hamlym suan 25 haftalık 😆
Melekk8 Princessmom ayy darısı bana amin bende umutluyum ilk defa yumurtlama gününü denk getirp değerlendirebildim
Bsragrkan Princessmom ah su polis eşi olma sorunsalı, ne kadar zor vallaha benimde eşim de polis zor vok zor ☹️