Askeryareni Sabahatbartu yok her mama verdimde degil bi gün veriosam bi defa bi iki damla bi sefer lik dier gün vermıyorum bu sefer alışmasın die
Tugba6336 Sabahatbartu benim oğlumda mamadan sonra kusuyordu. Sütüm de gelmeyince sarılık oldu. Sonra süt yapması için humana stilleri tea kullandım. Çok güzel süt yaptı. Sonra hiç mama kullanmadık
Minnosumm89 Sabahatbartu mamasını değiştir olmadı doktorunla konuş özel mamalar reçeteyle yazılıyor onlardan verebilir birde reflü vardır belki başını hafif dik yapın
Askeryareni Sabahatbartu evet canım işe yarıyor şükür aptamil kullanıyoruz bizde sarılık cıkınca yüksek aptamilde kabız çok yapıyor o yüzden ama işe yarıyor
Askeryareni Sabahatbartu genelde evet yapıyor cevremdekilerde gördüm benim bebegimdede var ama dedim gibi yağ damlatıyorum ben
Sabahatbartu Askeryareni dün damlattım bir iki damla bakalım inşallah bugün işe yarar kakasını yapmadı daha😞
Askeryareni Sabahatbartu inşallah yarar bide masaj yap karnına doktor öyle dedi duştan sonra masaj da işe yarıyor mamasına gene katarsın bi iki damla yapar