beren22 denizz89 yok canim erkek demek istedigim vücut yapısıyla alakasi olsa kilolu oldugumdan ben bi o kadar yuvarlak olurdum kalcam buyur gobegim yanlara yayilirdi ama eskilerin dediği tarzdayim kocaman karnimla erkek annesi olucam tabiiki tutan da olur tutmayanda ama ben eskilerin dediği gibiyim
Merveozcelikcckl denizz89 evet canım sadece göbeğim vardı ve sivriydi bizim buralarda da öyle derler karın dağılırsa popo büyürse kız sivri top gibi olursa erkek derler oğlum oldu çevremde de aksi çıkan olmadı
essyagiz denizz89 Hepsi hurafe canım, banada 30. Haftamdayım hala erkek karnı diyorlar, ama kızım olacak🙈 hatta birkaç mavi kıyafet al diyen bile oldu o derece😂 bence doğruluk oranı hiç yok
Kubrw denizz89 36 haftaligim 😂😊😊 erkek dedilerse değişme olasılığı çok yüksek oluyor kızda pek mümkün değil😂😂
Hayalll denizz89 aynen bunlar heb batil inanc cnm takma kafana bn 32.hfdadayim sivri top gbi karnm ama prensesm glck 😂🤗
Duyguynrky denizz89 başta belli olmuyor bence ilerleyen haftalarda belli oluyor benim en başta kız gibi basenlerim büyüdü ama erkekti şimdi cidden önde futbol topu gibi göbeğim var basenlerim inceldi yanlara genişlemedi ama artık 39.haftamdayım 😁
Meryem34 denizz89 ilk yanlarlardı sonra birden öne toplandı kocaman oldu heryerimden aldım ben kilo ya normalde de öyleyim alınca heryerimden alıp veriyorum 😅
Ygmrkmsl denizz89 bence alakası yok 37 haftalık olucaz karnım sivri yaygın değil gören erkek diyor ama benim kızım olucak 😍☺️
Gamze58 denizz89 walla nasıl her hamilelik farklıysa karın şeklininde cinsiyetle hiç alakası yok bence kişiyle alakalı bana herkes erkek dedi ama kızım olacak inş hala bana doktora inanma senin ki erkek diyenler bile var yani 🤣
deletedmom503 denizz89 Benim de kizim olacak Allah izin verirse ama gobus sivri yani erkek sivri olur derler hic oyle degilim bana da erkekmi diye soruyorlar