denizz89 Hanımlar karın şekliniz nasıl hani erkekte karın daha sivri ve ortada toplanıyormus ,kız karnında ise karın yayılıyormuş yanlardan falan ? sizlerin karın yapısı nasıl ,cinsiyetle alakası varmı ,cinsiyeti de yazarsanz sevnrm
Deletedmom434 denizz89 kız bebek bekliyorum 28. Haftadayım karnım hafif hafif yeni çıktı kalçam biraz büyüdü o kadar
SafiyeAktas denizz89 alakasi yok cnm bnim karnim gayet top seklonde hic yanlara veya kalcaya yayilmadi ama kızım olacak insanın yapisiyla alakali o cnm
Kubrw denizz89 36 haftaligim 😂😊😊 erkek dedilerse değişme olasılığı çok yüksek oluyor kızda pek mümkün değil😂😂
Hayalll denizz89 eski soylenti inanc sacma yani bnm karnim top gbi ama kiz😂 goren soruyor erkk mi diye hyr diorm kiz bilindigi bozmak lazm👏👏🤗
Nily Hayalll aynen benm karnimda yuvarlak. Ananem hala erkek olmasin bu diyor😂😂 ama en basindan beri kiz dedi doktorum. Ayrintilidada kiz dediler. 35.haftadayiz insallah
Adakus denizz89 benimde ilk 4 ay top gibiydi herkes erkek dedi ama 5 ten sonra yayık olmaya başladı ikiz karnı gibi
Meryem34 denizz89 ilk yanlarlardı sonra birden öne toplandı kocaman oldu heryerimden aldım ben kilo ya normalde de öyleyim alınca heryerimden alıp veriyorum 😅
SafiyeAktas denizz89 herkez herşeyi soyluyor cnm bni goren erkekmi erkekte boyle olur genelde diyolar 😊
denizz89 @Hayalll ya böyle saçma şeylere kendmi kaptrmyayım diyorum ama kapılıyorum sanırım canm ya merak ettm sordum🙃
Hayalll denizz89 aynen bunlar heb batil inanc cnm takma kafana bn 32.hfdadayim sivri top gbi karnm ama prensesm glck 😂🤗
beren22 denizz89 neyle alakasi var bilmiyorum ama normalde etli butlu bi bayanim😂 oğlum olacak dedikleri gibi karnım kocaman öne doğru sivri vücuda dagilmadi benden beklenen gibi olmadi🙈