09gul annesinin_beybisi ben grip de değilim. Hadi bakalım al bı de buradan yak 🤭 bağlayabileceğim tek şey hamilelik şu an. Vücut bir şeyler anlatmaya çalışıyor ama anlamıyoruz cidden.
Vera09 Aynısı olmuştu benim de kbb’a gitmiştim. Yanlış hatırlamıyosam orta kulak iltihabı vardı damla vermişti üç gün sonra geçmişti. Ama hamileyken ne yapılır bilmiyorum gıcık bi ses, kulağımın içine kelebek kaçtığını ve çırpındığını sanıyodum😄
Tugcesevimli 09gul doğumla alakası yok ki KBB ye gidin bende böyle yaptım sizin gibi birden tıkandı tık diye kapandı delirdim resmen öyle gittim yıkadılar,sıklasir sonra bebeğinizle bolunmeyin hiç gidemezsiniz ihmal etmeyin iki dakikalık 😬❣️
Selamcanim 09gul muhtemelen iltihaplanma ileri derecede. Doktora gitmeni tavsiye ederim. Aynı durum bende de vardı geçmiş zamanda.
Ozge 09gul benim de kulağımda yankılı yankılı çekiç sesi gelmişti. Google amca tansiyon olabilir demişti bol su içip dinlendim tansiyon yükselten ya da düşüren yiyeceklerden uzak durdum geçti. Eğer geçmeseydi doktora giderdim çok kötüydü çünkü. Siz de deneyin bayram dönüşü doktora gidin olmadı.
KKTCanurse mhndshnm Kalp ile alakası olabilir mi ?benimde kulağımda öle sesler oluyor sol kulagimda. kafamı yan cevirnce özellikle artıyor. fu fu fu her kalp atışında bu sesi duyuyorum .🤔
09gul KKTCanurse bilmiyorum ki. Kalbim bu son haftada sancılanmaya başladı. Spazm gibi. Ölücek gibi oluyorum. Kalp krizi geçiriyorum sanki. Biraz sonra geçiyor. 😐
Ssmss 09gul Hamilelikte kan basıncı arttığı için kulakta da çınlama ya da zil sesi gibi sesler duyulması normalmiş, ben yabancı bir doktordan dinlemiştim ama yine de ilgili bir uzmana gitmekte fayda var.
boze94 09gul Kulak çöpü kullanıyosan kullanma canım. Arkadaş da yazmış stres grip yüksek ses de sebep olabilir
09gul boze94 kullanıyordum hep normalde son banyomda kullanmadım ondan sonra bu sesi duymaya başladım.