ArslanAlininAnnesi Kızlar merhaaba 32. haftadayım ellerim, özellikleri bacak ve ayaklarm asiri ödemli cukurlasan odemlerim var asiri canım yaniyor. Sizin bir odem atıcı cozumunuz var mi? (Tuzlu yeme , yürü diyenler olacak, hepsini yapiyorum😔)
yasemin_- ArslanAlininAnnesi 30. Haftadayım ve su birkaç gündür benim de arttı hatta şişlikten üzerine durunca sızlıyor ve tuzlu su yapıyorum iyi geliyor şişliği de alıyor 👌🏻
yasemin_- brcnkrt55 evet kovaya bir miktar su biraz tuz atıp karıştırıyorum otururken ayaklarım suyun için duruyor ve bir süre iyi geliyor
09gul ArslanAlininAnnesi bol su için. Ve ayaklarınızı dikerek yatın. Altına yastık koyun. Yüksekte kalsın. Azaldığını göreceksiniz. Kendinizi çok yormamaya çalışın ve tuzdan uzak durun başka bir bilgim yok malesef. Allah yardımcınız olsun
mhmmddgc ArslanAlininAnnesi Tansiyonlarınız nasıl? Eğer bahsettğiniz kadar bir ödemse tansiyon takibi yapmak gerek.
Nevinmuratgrsel ArslanAlininAnnesi benimde el ayak şişliğim var uyuşmada oluyo 34 haftaligim , miğde yanmam tavan şuan babada desin biri napacağımı
yarenaygk34 Bende 34. Haftada ayaklarım çok şiş ne yapsam fayda etmiyo bol su içmeye çalışıyorum hatta yürüyüş yapınca daha da şişiyorum eve geliyorum ellerim ayaklarım daha beter şişmiş ben şekerli şeyler de yememeye çalışyorım çünkü şeker de vücutta aşırı su tutuyor tuzdan daha beter ama çözüm bulamadım sanırım dinlenmek gerekiyor yağlı yememek hafif beslenmek hamilelikte kaçınılmaz oluyor ödem sorunu inşallah doğumdan sonra kısa sürede vücut kendini toparlar
Yazmet ArslanAlininAnnesi arkadaşlar bol bol dinlenin ve mutlaka ayaklarınızı uzatın altına da yastık koyun hiç sallamayin ve bol su en az 2 litre bende bunlar çok işe yaradi
yarenaygk34 Cakmaafrodit ben de öyle düşünüyorum herkes diyor ya yürüyüş yapın falan ben yürüyünce daha çok şişiyorum
Cakmaafrodit yarenaygk34 işte yanlış olan o ödem oluştuğunu hissettiğiniz an ayaklarınızı yukarı kaldırıp yatacaksınız ki kan akışı sağlansın vucüt rahat etsin
Amorfati23 Bende ödem hiç olmadı doğuma 3 hafta kaldı… Hamileliğin başından beri tuzu ekmeği hayatımdan çıkardım ve 3 litre su içiyorum neetttt…. Bol bol yürüyüş yapıyorum 5bin adım günlük attığım adım… Asıl önemli olan doktorum ayağının oturunca sallanmaması gerekiyor mutlaka nerde olursan ol uzat dedi sallandıkça ödem oluşurmuş ve şişermiş…. Evde dinlenirken de altına yastık koyun sabah akşam 1er tane maden suyu için demişti…. Umarım yardımcı olmuşumdur… Sağlıkla gelsin kuzucuklarımız iyi bayramlar 💞💞💞