Dnl Merhaba kızlar iyi akşamlar, 27 nisan beta hcg 148 çıktı, bugün yaptırdım 5.gününde ise 1132 çıktı. Yükseliş normalmi acaba 😊🤲🏻
Nskyhn Dnl 18 haftalık canım 💚 aramıza hoş geldin inşallah sağlıkla keseyi görür kalp atışını duyarsın ve çok güzel hamilelik geçirirsin umarımmmm💚
Dnl Sehrbnon12 çokk sevindimm kızlar, allah razı olsun, inşallah saglıklı bi gebelik geçiririz hepimizz🤲🏻💜 Artık düşük riski ve dış gebelik çok arttı insanın psikolojisi bozukuyor🥺
Dnl Nskyhn oyyy maşallah sendr saglıkla kucagına alırsın inşallah bebişini, sen atlamışsın ilk 3ayı🤲🏻❤️
Sehrbnon12 Dnl dıs gebelik degil canım rahat ol insallah ikizdir benim 350 cıkmıstı adet gununde daha sonra 795 cıktı ikizler darısı sana kuzum
Sonundabende Dnl Ayyy bende aynı onları düşünüyorum kafayı yicem bende 😔😔😔 bende verdin ilk 150 sonra dört gün sonra 990.3 çıktı
Nskyhn Dnl oyyy nasıl atlattim bir de bana sor 🤦🏻♀️ istifralar mide bulantıları evde halı kalmadi valla çok zordu.🤦🏻♀️ Umarım sen en güzelinden yaşarsın kimse bunları yaşamaz inşallah
Sehrbnon12 Dnl saglıklı olsunlarda valla cok heyecanlıyım ve korkuyorum kalp atıslarını duydum ama 9 haftalık olduk bian önce tekrar doktora gitmek istiyorum :(
Dnl Sehrbnon12 sabır etmek lazım ama zaman geçmiyor gibi, insan merak ediyor içimde acaba nasıllar saglıkları iyimi diye🥰
Dnl Ben daha önce 2düşük yaşadım ve kürtaj oldum oyüzden çok korkuyorum bu hamileligimde kötü geçmesin diye🥺🥹
Leyla-ay-3023 Dnl hayatım ben 4+4 de vajinal ultrasonda görmüştüm 5+6 da da bebeği ve kalp atışını görmüştüm
Leyla-ay-3023 Dnl benım de ilk 245 cıkmıştım 4 gün sonra 1400 cıkmıştı kendin kıyasla istersen bence gayet iyi sımdı 4 aylık bebeğim :)
Dnl Leyla-ay-3023 evet artış güzel bitanem ama happy mom annelerimin fikrinide almak istedim ❤️Hayırlı olsun seninde🤲🏻😍