Mommce Suleermz Zeynosunannesii asilveyigit Birkuzucukbeklerken Bir saate yakın oyalandim evde sonra hastane gittim 3 4 cm açıklık vardı nstede sancı yok. Nst cekilene kadar acilden doğum haneye çıkana kadar 5 olmuş sancı sıfırdi. Saat 21de suni sancı verildi ama yine öyle etkili bı sancı çıkmıyordu nstede sonra 23:23 de bebeğimi kucağıma aldım kuzular 🥰🥰🥰
asilveyigit Bemim de sabah az az akıntı şeklinde geldi 3 defa15 sn ara ile. Acile gidip baktırdım. 1 cm açıklık olmuş. Bakalım bekliyorum öyle sancılarım azmış ama
Birkuzucukbeklerken Mommce allahim saglikla sihhatle büyütmeyi nasip etsin hayırlı olsun sana ve eşine hayirli evlat olsun inşallah
Suleermz Mommce yaa ne güzel haber Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah canım 💕 Rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🤗
Zeynosunannesii Mommce yaa ne güzel bı doğum olmus maşallah ikinmaniz kolaymıydi ben beceremedim ilk doğumda
VeraAnnesi Mommce Maşallah bize de sağlıkla doğurmak nasip olur inşallah 🥰 Suni sancı zor muydu çok bir de ilk gebelik miydi sizin
Sblglr Mommce benımde dun oldu hastaneye gıttım doktor suphelendıgınde hemen gel dedı kokusuz boyle su gıbı geldi bı anda
Mommce Sblglr aynen canım benimde öyle oldu ama bir anda gelmedi ilk başta sonradan baya gelmeye başladı anladım sunulduğunu sancım olmayınca 1 saat sonra gittim hastaneye ve çok şükür gece aldım oğlumu kucagima 🥰
Sinemmmmm58 Mommce hayir bazen sizma yapip duradabilir benim oyle oldu haftaniz gelmis zaten beklemeden bi acile.gitseniz iyi olur
asuyalin Mommce benim bi anda geldi paçalarıma kadar ıslanmıştım, yarım saat sonra tekrar geldi. Kokusuz beyaz renkte oluyor, ve gelmesine engel olamıyorsunuz. Bence doktorunuza haber verin
Mommce Zeynosunannesii ay canım doğum çok hızlı oldu ama bende beceremedim ikinmayi. Sonra doktor sesin gelmeden yap diyince ikinci ikinmada doğurdum 😊😊
Mommce VeraAnnesi inşallah kuzum sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah. Evet İlk gebeliğim canım. Suni sancı acı eşinize göre değişiyor ama normal sancidan çok farklı oluyor canınızı çok kesiyor. Ben çok fazla sancı çekmedim ama uzun süre çeksem dayanamazdim diyebilirim. Allah dayanamayacagimiz zorluğu göstermiyor diyebilirim.